Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Kiállítás Gyermekre szabott iskola címmel

2016.12.05.

Az inkluzív oktatást támogató hálózat a közelmúltban irodalmi és képzőművészeti pályázatot írt ki az inkluzív oktatás témájára általános és középiskolai tanulók számára, a díjkiosztást pedig ma rendezték meg. A szabadkai Városi Könyvtárban ma ünnepélyesen megnyílt a Gyermekre szabott iskola elnevezésű kiállítás is, amelyet a testi fogyatékkal élők nemzetközi napja alkalmából szerveztek.

10678_1.jpg

Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja, aki beszélt az inkluzív oktatás jelentőségéről, majd megköszönte a tanulóknak a pályázaton való részvételt.

- Nagyon jó, hogy a gyermekek jelentkeztek a pályázatra, s ily módon is támogatták a valamilyen fogyatékkal elő társaikat – hangsúlyozta Nataša Aleksić.

Branka Bešlić, az inkluzív oktatást támogató hálózat képviselője elmondta, hogy az általános és középiskolás tanulók számára kiírt irodalmi és képzőművészeti pályázatra több mint 100 munkát küldtek be.

- Az inkluzív oktatást támogató hálózat most harmadszor írta ki a pályázatot a fogyatékkal élők nemzetközi napja alkalmából. Eddig többnyire az általános iskolák alsós tanulói vettek részt a pályázaton, az ideire viszont már az általános iskolák felsőbb osztályaiból is érkeztek pályamunkák - mondta Branka Bešlić.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop