Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Kiállítás Gyermekre szabott iskola címmel

2016.12.05.

Az inkluzív oktatást támogató hálózat a közelmúltban irodalmi és képzőművészeti pályázatot írt ki az inkluzív oktatás témájára általános és középiskolai tanulók számára, a díjkiosztást pedig ma rendezték meg. A szabadkai Városi Könyvtárban ma ünnepélyesen megnyílt a Gyermekre szabott iskola elnevezésű kiállítás is, amelyet a testi fogyatékkal élők nemzetközi napja alkalmából szerveztek.

10678_1.jpg

Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja, aki beszélt az inkluzív oktatás jelentőségéről, majd megköszönte a tanulóknak a pályázaton való részvételt.

- Nagyon jó, hogy a gyermekek jelentkeztek a pályázatra, s ily módon is támogatták a valamilyen fogyatékkal elő társaikat – hangsúlyozta Nataša Aleksić.

Branka Bešlić, az inkluzív oktatást támogató hálózat képviselője elmondta, hogy az általános és középiskolás tanulók számára kiírt irodalmi és képzőművészeti pályázatra több mint 100 munkát küldtek be.

- Az inkluzív oktatást támogató hálózat most harmadszor írta ki a pályázatot a fogyatékkal élők nemzetközi napja alkalmából. Eddig többnyire az általános iskolák alsós tanulói vettek részt a pályázaton, az ideire viszont már az általános iskolák felsőbb osztályaiból is érkeztek pályamunkák - mondta Branka Bešlić.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Winterfest 2019-2020 téli vásár (2019.12.05-2020.01.13.)