Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Oktatási hírek

Mézes reggeli az Ivan Milutinović ÁI-ben

2016.11.23.

A szabadkai Pčela Méhészeti Egyesület tagjainak szervezésében a Mézes reggeli elnevezésű akciót ma az Ivan Milutinović ÁI-ben rendezték meg. Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja ebből az alkalomból kiemelte, hogy a megmozdulás célja nem csupán a méznek, mint egészséges élelmiszernek a népszerűsítése, hanem az általános iskolák tanulói körében kialakítani az egészséges táplálkozási szokásokat.

10651_1.jpg

- Ez az első iskola, amelyet az akció során meglátogattam. Véleményem szerint nagyon hasznos egy ilyen kezdeményezés, mert fontos, hogy a gyermekek az oktatási rendszeren keresztül megértsék az egészséges táplálkozás, elsősorban az egészséges ételek jelentőségét - mondta Nataša Aleksić.

Februártól a mai napig a Mézes reggeli keretében a Pčela Egyesület tagjai 11 iskolát kerestek fel és mintegy 2.500 tanulónak szolgálták fel ezt az egészséges élelmiszert.

Pénteken, november 25-én a Mézes reggelivel a györgyéni Vladimir Nazor, valamint a tavankúti Matija Gubec iskolák tanulóit kínálják meg, december 3-án a Vöröskeresztben megrendezésre kerülő önkéntes véradási akció résztvevőit keresik fel, december 6-án pedig a szabadkai Matko Vuković ÁI kerül sorra.

Az Ivan Milutinović ÁI tanulói negy örömmel fogadták a Mézes reggelit. Ebből az alkalomból a tanárokkal együtt a gyermekek külön műsort állítottak össze, mert mint azt Ivan Stipić iskolaigazgató kiemelte: fontos, hogy a gyermekek megismerkedjenek az egészséges táplálkozás elveivel.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop