Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Bemutatták a Spartacus NKK új elnökét

2016.11.14.

Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ma a Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón bemutatta Dragan Vidakovićot, a Spartacus Női Kosárlabda Klub új elnökét.

10617_1.jpg

- Az új vezetőségnek, Dragan Vidaković elnökkel és Vojislav Perović alelnökkel az élén a legnagyobbak az érdemei abban, hogy a Spartacus Női Kosárlabda Klub ismét a régi dicsőség útjára lépett, s hogy ismét a szerbiai női kosárlabda élvonalában foglal helyet – mondta Nemanja Simović.    

Dragan Vidaković – Jaro elmondta, hogy elégedett az első csapat jelenlegi sporteredményeivel, mert – mint mondta – az együttes tíz nappal a bajnokság előtt nem rendelkezett a versenyzéshez szükséges felszereléssel.

- A klubnak korábbról csaknem félmillió dináros tartozása volt, amit a zavartalan versenyzés érdekében sikerült megoldanunk. Az elmúlt két és fél hónapban aktiváltuk a fiatalabb korosztályokat is, jelenleg van pionír csapatunk is, amely a Vajdasági Kosárlabda Szövetség szintjén versenyez, jövőre pedig újabb korosztályokkal szeretnénk kibővíteni. A Spartacus az eddigi hét bajnoki fordulóban öt győzelmet aratott. Ha valaki az idény kezdete előtt ilyen eredményeket ajánlott volna fel, két kézzel fogadtuk volna el - mondta Vidaković.

Vojislav Perović, a klub alelnöke azon „vétkesek” egyike, akinek köszönhetően a Spartacus Női Kosárlabda Klub ma stabil szuperligás csapat.

– A vezetőség régi-új tagja vagyok, mivel az előző időszakban is alelnök voltam. Ezúttal szeretnék köszönetet mondani a Fantastik Kosárlabda Klubnak, amely 23 kislányt irányított át klubunkba, s ezzel lehetővé tette, hogy pionír csapatot indítsunk a bajnokságban. Jó együttműködést alakítottunk ki, ami lehetővé teszi a folytonosságot, miáltal a fiatalabb játékosok hosszabb távon biztosíthatják az első csapat utánpótlását. Pénzügyileg sikerült stabilizálnunk a klubot, s lehetővé tettük az együttes számára a zavartalan versenyzést – emelte ki Perović.  

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop