Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Goran Marinković a szabadkai Sportszövetség új titkára

2016.11.14.

Szabadka Város Sportszövetsége Közgyűlésének rendes ülésén, amelyet csütörtökön, november 10-én tartottak meg, a szervezet új titkárává Goran Marinkovićot választották meg. A Városháza Média Központjában megtartott mai sajtótájékoztatón az új titkárt Nemanja Simović, a szabadkai Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja mutatta be.

10616_1.jpg

Ahogyan bizonyos klubokban sor került a káderváltozásokra, hogy magasabb szintre emeljük a klubokban folyó munkát, a szabadkai Sportszövetséget is szeretnénk nagyobb mértékben visszajuttatni a szabadkai sportolók kezébe.

– Örömmel tölt el, hogy Goran a szabadkai sport egészének kívánja szentelni magát. Egyetlenegy sportegyesület vezetőségében sem foglal helyet, amely azután előnyt élvezne nála másokkal szemben. Minden szabadkai sportolóval egyformán kíván foglalkozni – emelte ki Nemanja Simović.

Goran Marinković köszönetet mondott, amiért a Város úgy vélte, hogy egy ilyen szövetség élén állhat, majd pedig ismertette a szabadkai Sportszövetség munkájával kapcsolatos terveit.

– Régóta vagyok a sportban, és hiszem, hogy a rám bízott munkát jól el tudom végezni. Nehéz helyzetben van a klubok pénzelése, ezért a Szövetség segítséget kell, hogy nyújtson a kluboknak a megoldás felkutatásában. Figyelemmel kísérjük a tartományi és a köztársasági pályázati kiírásokat, és teljes támogatást nyújtunk a pályázó kluboknak. Igyekszünk rendezni a Szövetség helyiségeit, amelyeknek funkcionálisabbnak kell lenniük, hogy azokat a klubok is használhassák, ha erre szükség mutatkozik. A Szövetség figyelemmel kíséri majd a sportbéli történéseket s felkínálja támogatását a Szabadkán megrendezésre kerülő nagy sportesemények szervezőinek – hangsúlyozta Marinković.

A Sportszövetség Igazgatóbizottságának elnöke Sreten Damnjanović, tagjai pedig: Nemanja Simović és Dubravka Rodić a Város képviseletében; Merima Kulić, rekreációs sport; Goran Drača, labdarúgás; Milan Vučković, Spartacus VSE; Ubori László, atlétika; Vígh Mária, iskolai sport; Dušan Rašković, vizes sportok; Zoran Kalinić, asztalitenisz; Goran Banjanin, kosárlabda; Tomislav Antelj, küzdő sportok; Veselin Uzelac, Rokkantak Szövetsége; Stipan Vert, súlyemelés és Gergics Károly, vízi sportok.   

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop