Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Davor Štefanek a Spartacus Birkózó Klub elnöke

2016.09.28.

A Spartacus Birkózó Klub közgyűlésének ma esti rendkívüli ülésén változás történt a klub élén. Andrija Romić elnök magán okokra hivatkozva benyújtotta visszavonhatatlan lemondását, helyére a közgyűlés Davor Štefaneket választotta meg.


10543_1.jpg

Štefanek ezt követően kijelentette, hogy a tisztséget azért vállalta el, hogy rendet tegyen a klubban és erősítse a fegyelmet, mert csak így valósítható meg a klub idei célkitűzése, az országos bajnoki cím megszerzése.

– A cél nem rövidtávú, hogy a bajnoki cím megszerzése után minden feledésbe merüljön, hanem hogy újabb bajnokokat neveljünk, s hogy tovább működjön a klub. Ebben a klubban kitűnő munka folyt, nincs mit felrónom az elődömnek, aki épp ezért alelnökként a klubban marad. Fiatal vagyok és törekvő. Ilyen az Igazgatóbizottság is, és mindannyian a klubért fogunk élni. Szándékunkban áll versenyeket szervezni, ami könnyebbé tenné az életünket. Szeretnénk felerősíteni a birkózóiskolát, népszerűsíteni a birkózást, új bajnokokat nevelni, út Sretót, Refiket, Petkót... Szeretném, ha a legjobb bírkózók a Spartacusban maradnának s itt érjék el legjobb eredményeiket – mondta Davor Štefanek.

A vezetőségben bekövetkezett változásokat üdvözölte Nemanja Simović, a szabadkai Városi tanács sportért és ifjúságért felelős tagja.

– A Spartacus Birkózó Klub bajnok lehet az idén. Erre megvan az esélye, de ez a versenyzőktől és az edzőktől, a klubban folyó munkától függ. Ezért is jó, hogy a Spartacus Birkózó Klub újjászervezése érdekében sor került a közgyűlés ülésére.  Még ha nem is sikerül megszereznünk a bajnoki címet, nem dől össze a világ. A birkózásnak városunkban hosszú hagyományai vannak, a munkaprogram pedig hosszabb időre szól – mondta Simović.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop