Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Spartacus Birkózó Klub bemutatta az erősítéseket

2016.09.28.

A Spartacus Birkózó Klub jelentősen megerősödve tekint az új versenyévad elé, azzal az egyértelmű céllal, hogy megszerezze az országos bajnoki címet - jelentették be a Városháza Média Központjában megtartott mai sajtótájékoztatón. A klub erősítései a következők: Aleksandar Maksimović (Partizan), Gazdag Krisztián (Potisje Magyarkanizsa) és Nagy Tamás (Zenta), akik a tapasztalt Davor Štefanek, Dejan Franjković, Vujadin Bosnić és a többi szabadkai birkózó társaságában kísérelik meg városunknak visszaszerezni a bajnoki címet.

10542_1.jpg

Nemanja Simović, a Városi tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ebből az alkalomból elmondta, hogy a Spartacus Birkózó Klub eredményei és évtizedes sporttekintélye alapján kiérdemelte, hogy a város nagyobb támogatásban részesítse. Közös ambíciónk visszaszerezni a városnak a bajnoki címet, ezért a három erős birkózóval aláírt szerződés az első lépést jelenti ezen az úton.

– Birkózó klubunk előtt nagy munka áll. Szeretnénk a bajnoki címet visszaszerezni Szabadkának, ez pedig nem lesz könnyű a hagyományosan kellemetlen ellenfelekkel szemben, mint amilyen a Proleter és a Partizan. Szabadka jól ismert birkózó sportjáról, és biztos vagyok abban, hogy együtt el fogjuk érni a kívánt célt – mondta Simović.

Sreten Damnjanović, a Spartacus neves birkózója és sokéves edzője elmondta, hogy a három erősítéssel kiváló „üzletet” csinált, s hiszi, hogy velük együtt a Spartacus bejut a döntőbe.

– Nem lesz könnyű megszerezni a bajnoki címet, nagy feladat és munka vár ránk az előttünk álló időszakban. A Spartacus a megalapítása, vagyis 1948 óta 33 világbajnoki, európai és olimpiai érmet valamint 22 országos bajnoki címet szerzett.  Most abban a helyzetben vagyunk, hogy néhány ínséges év után az országos bajnoki címet visszaszerezzük Szabadkának. Minőségi erősítéseket szereztünk, mindenekelőtt Maksimovićot, aki három európai éremmel rendelkezik és részt vett a riói Olimpiai Játékokon. Ezek a birkózók segíthetnek a jó eredmények elérésében, nem csak most, hanem a jövőben is, mivel hosszabb időre szerződtettük őket. Szabadka Város segítségével megkíséreljük megvalósítani célunkat – mondta Damnjanović.

10542_2.jpg
Aleksandar Maksimović elmondta, hogy elégedett Szabadkára jövetelével, a Spartacus kedves klub a számára, Sreten Damnjanović pedig már nyolc éve a válogatott edzője.

– Szerintem megszerezhetjük a bajnoki címet. Készen állunk és mindent megteszünk a közösen kitűzött célok eléréséért – mondta Maksimović.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop