Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Munkamegbeszélés Szeged testvérváros képviselőivel

2016.08.09.

Horváth Tímea, Szabadka Város alpolgármestere, Újhelyi Ákos, a Városi Tanács gazdaságért felelős tagja és Kudlik Erika, a Helyi Gazdaságfejlesztési Iroda képviselője ma a Városházán találkoztak Szeged Város küldöttségével, amelyet Nagy Sándor alpolgármester és dr. Papp Tibor, külkapcsolati munkatárs alkotott. A munkamegbeszélésre Szeged Város képviselőinek a kezdeményezésére került sor, célja pedig a kölcsönös ismerkedés és megbeszélés volt a két testvérváros öt évtizedes, hosszú, termékeny és folyamatos együttműködésének a folytatásáról.

10465_1.jpg

A két fél megállapította, hogy Szabadka és Szeged kitűnő együttműködése protokolláris és operatív szinten egyaránt zajlik, amiről a sikeresen megvalósított projektek és projektötletek tanúskodnak, amelyek között korábbiak és újak egyaránt adódnak.

A megbeszélésen elkészült a projektötletek egyfajta leltára, és megállapodás született a további operatív együttműködés irányairól az új nemzetközi pályázati kiírásokra készülve.

Az együttműködés a felvetett témák további részletezésével folytatódik.

Szabadka és Szeged 2003. október 3-án írt alá Megállapodást a testvérvárosok együttműködéséről, miután mindkét fél áttekintette a testvérvárosok 1966. június 17-én aláírt megállapodását. Ezt követően abban állapodtak meg, hogy a több évtizeddel ezelőtt létrehozott kapcsolatok mindkét város számára hasznosak és gyümölcsözőek voltak.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја