Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Fogadás Sreten Damnjanović tiszteletére

2016.06.01.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja ma a Városházán fogadták Sretena Damnjanović világ- és Európa-bajnok birkózót, a későbbi rendkívül eredményes edzőt abból az alkalomból, hogy 2016. május 26-án Belgrádban a Népképviselőházban megtartott ünnepségen életművéért megkapta a Szerb Sportszövetség Májusi Díját. Ez Damnjanović második Májusi Díja. Az elsőt még aktív versenyzőként kapta 1972-ben.

10184_1.jpg

Maglai Jenő és Vjekoslav Ostrogonac gratuláltak Damnjanovićnak a rangos elismeréshez, jó egészséget és további edzői sikereket kívántak neki.

Rendkívül jól esik, hogy megkaptam ezt az országos elismerést – emelte ki Damnjanović, majd hozzátette, hogy sportpályafutása során kitűnő eredményeket ért el, amit – ahogyan fogalmazott – az emberek ismernek és meg is becsülnek.

– Versenyzőként 1972-ben már kaptam Májusi Díjat. Ezt a mostanit viszont a birkózáshoz való hozzájárulásom egészéért kaptam.  Én, sajnos, nem tudok örülni, ezt akkor sem mutattam ki, amikor világbajnok lettem, sem ma, amikor versenyzőim közül valaki megnyer egy nagy versenyt – mondta Damnjanović.

Sreten Damnjanović mellett Életmű Májusi Díjat kapott Milutin Delić dzsudós is.

A Szerb Sportszövetség Májusi Díjjal jutalmazta Veljko Paunovićot, a szerb ifjúsági labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, aki Új-Zélandon csapatával világbajnoki címet szerzett, Slobodan Nikić vízilabdázót, Maja Ognjenovićot, a női röplabda-válogatott csapatkapitányát és Damir Mikec sportlövőt.

Májusi Díjban részesült Veselin Jevrosimović, a Szerb Atlétikai Szövetség elnöke, az edzők közül pedig Nebojša Milošević, a kik boksz-válogatott edzője és Zoran Gajić röplabda-edző.

A díjazottak között van még Verbász Sportszövetsége, Nova Varoš Sportszövetsége, a Szerb Teke Szövetség, a legjobb szerb parasportoló, Miloš Zarić, a nem olimpiai sportágakban versenyző Aleksandar Konovalov és Ivana Jandrić szambózó.

10184_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop