Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Fogadás a belgrádi Orosz Otthon igazgatónője tiszteletére

2016.03.24.

A Szent Alekszandr Nyevszkij Szerb-Orosz Baráti Társaság kezdeményezésére, ma Szabadkára látogatott Nagyezsda Kuscsenkova, a belgrádi Orosz Otthon igazgatónője. A délelőtt folyamán a Városháza Zöld termében a vendég találkozott Etela Jerinkićtyel, a polgármester művelődési ügyekért felelős tanácsosával és Ljuben Hristovval, a polgármester kisiparért felelős tanácsosával.

10032_1.jpg

A szívélyes találkozó során megbeszélést folytattak az Orosz Otthonnal való kulturális együttműködés lehetőségeiről programcserék útján, illetve a kapcsolatfelvétel lehetőségeiről az oktatás terén, illetve az egyetemista- és diákcseréről. Emellett szó volt az oroszországi Kurszki Terület és az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet közti együttműködésről is.

Szabadkán, a Nušić utca 2-es szám alatt ünnepélyesen megnyitották a Szent Alekszandr Nyevszkij Szerb-Orosz Baráti Társaság új helyiségeit. A baráti társaság tevékenységét a helyi önkormányzat is támogatta a tavaly pályázat útján odaítélt eszközökkel.  

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Ноћ Музеја