Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Megtartották a 17. Szuper Enpi Karate Kupát

2016.03.20.

A Szuper Enpi Karate Kupát immár 17. alkalommal rendezték meg Szabadkán az Enpi Karate Klub szervezésében. Különböző korosztályokban 12 európai ország 1.620 versenyzője indult, akik ezt a tornát formaellenőrzésre használták ki a küszöbönálló Európa-bajnokság előtt, amelyet a németországi Nürnbergben tartanak. A szervezők 16 küzdőteret állítottak fel, tizenkettőt a nagyteremben, négyet pedig az asztalitenisz-csarnokban, a sétaerdei Sportcsarnok emeletén, ahol a legfiatalabbak vetélkedtek 10 éves korig.

10022_1.jpg

Bogdan Laban, a 17. Szuper Enpi Karate Kupa szervezőbizottságának elnöke köszöntötte a megnyitóünnepségen a torna résztvevőit, üdvözölve őket városunkban, azt kívánva, hogy eredményesen szerepeljenek a versenyen. Kiemelte, hogy büszkeség tölti el, amiért másodszor lehet egy ilyen torna szervezőbizottságának az élén.

- Tavaly októberben rendeztük meg a világbajnokságot, amelyen mintegy 2.000 sportoló vett részt.  Most ugyancsak egy nagy sportesemény házigazdái lehetünk, amit elsősorban Milorad Ćopićnak, az Enpi KK elnökének, és egy kicsit a mi segítségünknek is köszönhetünk. Szabadka a sportok városa, s örülünk, hogy olyan sportmunkásaink vannak, akik ilyen nagy nemzetközi versenyeket rendeznek, amelyekre a versenyzők egész Európából érkeznek. Ma itt 12 ország több mint 1.600 versenyzője van jelen. Ez örömmel tölt el bennünket, s bizonyára a jövőben is támogatni fogjuk a város érdekeit szolgáló rendezvényeket – hangsúlyozta Bogdan Laban.  

Milorad Ćopić, az Enpi KK elnöke a sajtó képviselőinek elmondta, hogy rendkívül elégedett a nevezések számával, mivel manapság már kivételesen sikeresnek tartják azt a karate tornát, amelyen legalább 500 versenyző indul.

- Van valami Szabadkában, ami tetszik vendégeinknek, s amiért szívesen térnek vissza városunkba. Ennek egyik oka, hogy érdekes itt-tartózkodást kínálunk vendégeinknek, hogy egy nappal korábban érkezzenek, s hogy ellátogassanak Palicsra, megtekintsék a tanyákat… Sok jó versenyző van itt, akik a tornát felkészülésnek tekintik a küszöbönálló Európa-bajnokság előtt, s épp emiatt hoztuk a tornát egy héttel korábbra.  Ha sikerül megtartanunk egy ilyen jó szervezőbizottságot Bogdan Labannal az élén, akkor jövőre háromnaposra szerveznénk a tornát – mondta Milorad Ćopić.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop