Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Panorama sportova za Subotičane

06.05.2010.

Akcija koju već skoro devet godina provodi Alfa banka, a koja nosi naziv „Panorama sportova", ponudit će svoje sadržaje Subotičanima. Akcija počinje u petak, 7. svibnja, na centralnom gradskom trgu, a uz nadu da će biti lijepo vreme traje do nedjelje, 9. svibnja.|

3230_1.jpg

Razne sportske i neobične aktivnosti poput slobodnog penjanja, ekstremne tramboline, NASA treninga, nogometa, košarke i pikada, donijet će Subotičanima dobru zabavu, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

- Cilj ove akcije je promicanje sporta i zdravoga sporstkog života. Alfa banka je bila veliki sponzor Olimpijskih igara i pokušavamo taj duh prenijeti na što više ljudi. Manifestacija traje već skoro devet godina, a kroz nju je prošlo već milijun i pol ljudi. To je veliki broj, a nadam se da će i Subotičani, ako bude lijepo vreme, moći uživati. Prema dosadašnjim iskustvima tu su prije svega djeca, ali se ni odrasli ne libe sudjelovati u lijepom sportskom vikendu - kazao je Ratomir Vargić, zamjenik direktora mreže u Alfa banci.

Otvorenje ove sportske manifestacije zakazano je za petak, u 19 sati, a predviđeno je da se sudionicima obrate Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice i Nemanja Simović, član Gradskog vijeća Subotice zadužen za sport, mladež i turizam, dok je promotor akcije prema najavi Milan Jovanić, nogometaš Spartak Zlatibor vode i najbolje ocijenjeni vratar Super lige Srbije.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови

InformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице

Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>