Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Simović čestitao Sedlaku

06.05.2010.

Uspjeh Nikole Sedlaka, šahista Spartaka, slavi se u Subotici. Nakon što je još 2000. godine Sedlak bio omladinski prvak države, čekalo se u „gradu sportova" deset godina na seniorsku titulu. Čekalo i dočekalo. U uzbudljivoj završnici Sedlak je stigao do titule, a kako je bilo govorio je na prijamu u uredu Nemanje Simovića, člana Gradskoga vijeća Subotice zaduženog za sport i mladež.

3229_1.jpg

- Ispunila mi se želja da poslije titule omladinskog osvojim i titulu seniorskog prvaka Srbije. Nije bilo lako, konkurencija je bila veoma teška, a činili su je odlični šahisti - rekao je Nikola Sedlak i nastavio:

- Ovaj uspjeh mi je poticaj da još više radim i napredujem. Jedan san sam ispunio, a sada je na redu drugi - želim biti među 100 najboljih šahista svijeta. To je veoma ozbiljni cilj, ali se nadam da ću ustrajati u svojim težnjama - dodao je Sedlak.

Simović je čestitao Sedlaku na sjajnom uspjehu i najavio da Šah klub Spartak i dalje može tražiti u gradu partnera za nove akcije i natjecanja koja se planiraju.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>