Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Mladi džudist Nemanja Milovanović drugi u Vojvodini

20.03.2010.

Uspješni nastup mladih subotičkih džudista na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i pionirke koje je održano u Stepanovićevu pod pokroviteljstvom Judo saveza Vojvodine. Na natjecanju je sudjelovalo 33 kluba s ukupnim brojem od 165 natjecatelja i natjecateljica iz cele pokrajine.

Kao zapažen rezultat našeg Džudo Kluba "Spartak" izdvojili su se Nataša Simić u kategoriji do 38 kg koja je zauzela peto mjesto i Nemanja Milovanović u kategoriji do 66 kg, s osvojenom srebrnom medaljom.

Nemanja Milovanović prelaskom u stariju uzrasnu kategoriju uspio je stabilizirati se kao  natjecatelj. Na nekoliko kontrolnih turnira pojavile su se očekivane oscilacije u sportskom napredovanju. Kao šampion države prošlih godina 2008. i 2009., ove godine uspijeva se oduprijeti novim šampionima. Na prethodna dva velika međunarodna turnra dolazi do finala i osvaja dvije srebrne medalje, taj uspjeh mu je povratio neophodno samopouzdanje tako da je veoma efektno kao najmlađi u svojoj uzrasnoj kategoriji na ovom veoma važnom i značajnom prvenstvu osvojio drugo mjesto, srebrnu medalju i plasirao se na šampionat Srbije koji će se održati 27. ožujka  2010. godine u Beogradu. Nataša Simić koja je u ukupnom plasmanu zauzela peto mjesto također se izborila za svoje mjesto na prvenstvo države.

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop