Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Festivali

Doček Nove godine na Trgu slobode

Grad Subotica i ove godine daruje svojim građanima i gostima Subotice doček Nove godine na Trgu slobode.

Doček 2016. godine organiziran je u suradnji s novosadskom radijskom postajom „Radio AS FM”, tako da će na centralnom gradskom trgu u četvrtak, 31. prosinca, od 22 sata do dva sata poslije ponoći, u ime ovog radija nastupiti poznati DJ-evi: Konte, Gruver i Nois. Nova 2016. godina će se dočekati uz vatromet i zvuke valcera.

Centralni gradski trg će, kao i prethodnih godina, biti osiguran i ograđen i u taj ograđeni prostor neće biti dopušteno unošenje metalne i staklene ambalaže i pirotehničkih sredstava.

Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije

Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije održat će se u srijedu, 30. prosinca 2015. godine, od 20 sati u Velikoj vijećnici Gradske kuće.

Na Novogodišnjem koncertu dirigent će biti Stanko Jovanović iz Beograda, nastupit će solistice Tanja Obrenović (mezzosopran) iz Beograda i Szilvia Dobrotka iz Segedina, čut će se i djela Čajkovskog, Verdija, Delibesa, Brahmsa, Mascagniija, Bizeta i Straussa, ali i filmska glazba velikog talijanskog kompozitora Nina Rote („Amarkord”, „Kum”).

Cijena ulaznice za Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije je 2.000 dinara. Karte za ovaj koncert će se prodavati od ponedjeljka, 21. prosinca, u suvenirnici Gradske kuće.

2752_1.jpgKONTAKT CENTAR 024
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Zimski vašar – „Winterfest 2017-2018” (5. 12. 2017. - 13. 01. 2018.)