Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić primio članove uprave, trenere i igrače Vaterpolo kluba Novi Beograd

20.09.2021.

„Danas sam imao iznimno zadovoljstvo ugostiti članove uprave, stručnog stožera i igrače Vaterpolo kluba Novi Beograd. Riječ je o relativno mladom klubu, formiranom 2015. godine, danas vice prvacima Srbije s ogromnim ambicijama da budu prvaci naše zemlje i da naprave ozbiljan rezultat i u Ligi šampiona, što im ja od srca želim. Imena koja nastupaju za ovaj klub poželio bi svaki svjetski vaterpolo klub“, izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić nakon današnjeg prijema članova uprave, stručnog stožera i igrača VK Novi Beograd, u Plavoj dvorani Gradske kuće.

 14570_1.jpg

Danas je završni dan njihovih priprema, podsjetio je gradonačelnik Bakić i dodao kako je njihov boravak u Subotici bila iznimna čast kako za ovaj grad, tako i za sve Subotičane i njega osobno.

14570_2.jpg

„Nadam se da su i igrači iz subotičkih vaterpolo klubova promatrali na koji način se pripremaju veliki šampioni, kakvi su igrači Vaterpolo kluba Novi Beograd. Svima je poznato tko su naši olimpijski šampioni Mandić, braća Pijetlović, Rašović, Jakšić. Vjerujem da su sve što su zamislili uraditi u Subotici proveli u djelo. Želim im da natjecanjima koja predstoje ostvare najbolje rezultate i promiču Suboticu na koju se, kad god im to bude bilo potrebno, mogu osloniti“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

U ime Vaterpolo kluba Novi Beograd, gradonačelniku Stevanu Bakiću na prijemu, gostoprimstvu i uvjetima koji su im pruženi tijekom priprema zahvalio je menadžer prvog tima Slobodan Soro.

14570_3.jpg

„Na licima Subotičana koji su nas prepoznavali na ulici primjetno je bilo zadovoljstvo što boravimo u Subotici. Prvi dio priprema uspješno je završen, mi idemo dalje. Samo jedna stvar koja mi se nije dopala je to što smo bili kratko u Subotici, svega šest dana. Voljeli bi da smo to malo produžili, ali nadam se da ćemo ponovno doći i da će nam biti još ljepše, tim prije što znamo gdje dolazimo i što nas čeka. Ovdje je sve bilo dobro, od bazena, vode, golova, temperature vode, higijene i vremena koje nam je bilo pruženo i u teretani i u bazenu, do rekvizita, odlične hrane i smještaja, kao i male razdaljine između hotela u kojem smo boravili i bazena“, naglasio je Slobodan Soro.

14570_4.jpg

Uoči prijema u Plavoj dvorani Gradske kuće, kapetan naše vaterpolo reprezentacije Dušan Mandić je u ime VK Novi Beograd u Velikoj vijećnici Gradske kuće gradonačelniku Bakiću uručio dres ovoga kluba i loptu s potpisima igrača, stručnog stožera i uprave VK Novi Beograd.

14570_5.jpg

Prijemu su nazočili i članovi Gradskog vijeća, Nataša Aleksić i Srđan Samardžić.

IZVANREDNO STANJE

Медија-центар и Протокол

Medija-centar i Protokol
Lokalna poreska administracijaMinistarstvoPanonreg

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja
Colour Coop