Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

U Subotici počela masovna imunizacija građana protiv virusa COVID-19

21.01.2021.

U Novoj općini, na adresi Trg Lazara Nešića 4, u Subotici, danas je počeo raditi punkt za masovnu imunizaciju građana protiv virusa COVID-19. Punkt je obišao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić koji je, tom prigodom, izjavio kako je cilj formiranja punkta da se na organizirani način, uz poštivanje svih mjera zaštite od infekcije i principa sigurne imunizacijske prakse, cijepi čim veći broj osoba za što kraće vrijeme.

13888_1.jpg

„Cilj mog obilaska punkta za masovnu imunizaciju bio je da se uvjerim funkcionira li sve kako treba u organizacijskom smislu i ima li nekih neželjenih pojava, u zdravstvenom smislu. Sve funkcionira besprijekorno, zadovoljan sam zatečenim stanjem. Do ovoga trenutka za cijepljenje se prijavilo 8.134 osoba, a cijepljeno je njih 1.016. Za današnji dan predviđeno je cijepljenje 432 osobe. Apeliram na građane Subotice da se prijavljuju u što većem broju, da se ovaj proces imunizacije što prije provede. To je od iznimne važnosti za stjecanje imuniteta cijelog našeg društva, kako bismo što prije krenuli u oporavak i razvitak gospodarstva, ekonomije i da, kako grad Subotica tako i država Srbija, krene naprijed u još jednu pobjedu. Živjela Subotica, živjela Srbija!“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

Grad Subotica poziva sve građane koji su zainteresirani za cijepljenje protiv virusa COVID-19 da se prijave putem portala e-Uprave, popunjavanjem jednostavnog upitnika ili pozivanjem telefona broj: 0800 222 334

Nakon što iskažu interes, putem elektroničke pošte i sms-a, građani će biti obavješteni o terminu i mjestu cijepljenja. Upitnik mogu popuniti i za bliže članove svoje obitelji, s time što je samo potrebno ispravno navesti njihove podatke i ostaviti kontakt.

13888_2.jpg

Mole se građani da se pridržavaju zakazanih termina, jer će se tako izbjeći nepotrebno čekanje i stvaranje gužvi.

Punkt za masovnu imunizaciju u Novoj općini u Subotici radi od 8.00 do 18.00 sati

IZVANREDNO STANJEMedija-centar i ProtokolPanonreg

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Colour Coop