Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Održan "Dan pješačenja"

12.09.2020.

Planinarski klub "Spartak" priključio se nizu planinarskih organizacija koje promoviraju pješačenje kao vid zdravih životnih navika. Ovogodišnja manifestacija "Dan pješačenja", zbog epidemiološke situacije, održana je na dvije staze. Oko stotinu Subotičana pješačilo je stazama dugim oko 13 kilometara. Poštujući pravila prevencije širenja epidemije, manifestacija je protekla bez masovnog okupljanja i zajedničkog polaska na pješačenje. Podrška grada Subotice ovoj manifestaciji nije izostala ni ove godine.

 13667_1.jpg

Članica Gradskog vijeća zadužena za područje sporta i omladine Nataša Aleksić, koja je sudjelovala na ovoj manifestaciji, u tom povodu je istaknula važnost rekreacije kao značajan čimbenik za fizičko i mentalno zdravlje i izrazila očekivanje da će sljedeće godine „Dan pješačenja“ vratiti vlastitu masovnost.

Sudionicima manifestacije bile su ponuđene karte s obilježenim putanjama kojima mogu pješačiti. Prva staza vodila je od Vodotornja na Paliću do Tresetišta i natrag s ukupnom dužinom od oko 13 kilometara. Privukla je veći broj zainteresiranih. Kroz predjele Subotičko-horgoške pješčare sugrađani su u šetnji proveli oko tri sata.

Druga staza, približno iste dužine, počela je od Vodotornja na Paliću, a završavala se kod Nove općine u Subotici, prolazeći pored promatračnice za ptice, Bunarića i tvornice "Pionir".

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop