Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Zbrinuti svi zaraženi u Gerontološkom centru Subotica

21.07.2020.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević obišao je danas s gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom Gerontološki centar u kojem, prema posljednjim informacijama, postoje novi slučajevi zaraze korona virusom.

13561_1.jpg

Đorđević je razgovarao s mjerodavnima o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u ovoj ustanovi i predstojećim koracima kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa.

- Svi zaraženi imaju lakšu kliničku sliku i zbrinuti su na adekvatan način - naveo je on i dodao da je cilj posjeta pronaći najbolje načine da se situacija što prije stabilizira i virus drži pod kontrolom, odnosno ne proširi dalje.

Ministar je još jednom podsjetio na sve mjere koje je donio Krizni stožer za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 i resorno ministarstvo. One podrazumijevaju zabranu posjeta, nošenje zaštitne opreme i redovite dezinfekcije svih prostorija.

- Za sve eventualne poteškoće svim državnim ustanovama koje su u sustavu socijalne skrbi na raspolaganju smo u svakom momentu. Ova borba je zajednička i svi trebamo dati svoj doprinos kako bismo iz nje izašli kao pobjednici - zaključio je Đorđević.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
IZVANREDNO STANJE
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Colour Coop