Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Otpočela dezinfekcija gradskih ulica

21.03.2020.

U petak, 20. ožujka, otpočela je dezinfekcija gradskih ulica, prometnica i pješačkih zona s ciljem sprječavanja širenje virusa korona. Akcija dezinfekcije nastavljena je večeras, a plan je, u ovisnosti o najavljenim vremenskim prilikama, u predstojećih nekoliko dana dezinficirati što veći broj ulica, prilaza zdravstvenim ustanovama, šetališta, dječjih igrališta i drugih javnih površina na teritoriju grada Subotice.

13329_1.jpg

Gradski stožer za izvanredne situacije je, imajući u vidu mjere i ograničenja uvedene Odlukom o proglašenju izvanrednog stanja, na svojoj trećoj izvanrednoj sjednici održanoj u petak, 20. ožujka 2020. godine, donio naredbu kojom se Gradskoj upravi Grada Subotice nalaže organiziranje dezinfekcije javnih površina, kao što su ulice, prilazi zdravstvenim ustanovama, dječja igrališta, autobusne postaje, šetališta, platoi i komunikacijske staze u parkovima i slično.

U naredbi, koju je potpisao zapovjednik Gradskog stožera za izvanredne situacije, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, i upravnicima stambenih zajednica naloženo je da osiguraju pojačano čišćenje i dezifekciju zajedničkih dijelova zgrade gdje se ostvaruje najveći broj kontakata (ulazi u zgradu, prostori ispred dizala, dizala, stubišta i stubišni rukohvati, ulazna vrata i dr.), s tim da dezinfekciju treba obvezatno provoditi najmanje jednom tijekom dana.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Colour Coop