Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Počeli radovi na asfaltiranju Ulice Braće Majer

06.11.2019.

Ulica Braće Majer dobiva novi asfaltni sloj. Radovi se izvode u duljini od 660 metara i šest metara širine. Početku radova prisustvovao je direktor Javnog poduzeća za upravljanje cestama, urbanističko planiranje i stanovanje Predrag Radivojević. On je tom prilikom istaknuo da je grad Subotica proračunom za 2019. godinu predvidio ukupno 105 milijuna dinara za rekonstrukciju i rehabilitaciju ulica na teritoriju grada Subotice.

13036_1.jpg

Prema njegovim riječima, po asfaltiranju Ulice Braće Majer, cijela duljina od Aleje Maršala Tita do Karađorđeve ceste bit će presvučen habajućim slojem asfalta u debljini od pet centimetara.

- Radovi u Ulici Braće Majer izvode se u duljini od 660 metara i širini od šest metara. Jučer su završeni radovi u Ulici Ferenca Szépa, gdje je 320 metara kolnika presvučeno novim slojem asfalta. Osim toga, urađeno je i proširenje kolnika s četiri na pet metara - naveo je Radivojević.

S proširenjima kolnika počelo se, dodao je, prošle godine u Ulici Miloša Obilića, kako bi protočnost prometa bila bolja i vozila lakše mimoilazila.

- Već sljedećega tjedna nastavljamo s proširenjima kolnika u ulicama Matije Gupca, od Kumičićeve do Blaška Rajića, u duljini od oko 500 metara i proširenjem kolnika sa četiri na pet metara i Palmotićevoj – najavio je Predrag Radivojević.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
IZVANREDNO STANJE
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Colour Coop