Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Održan MMA spektakl u Dvorani sportova

07.09.2019.

U Subotici je, prvi put, održan vrhunski internacionalni borilački spektakl dostojan najvećih MMA borbi pod nazivom Serbian Battle Championship 21 – Revenge! U Dvorani sportova u Dudovoj šumi ljubiteljima mješovitih borilačkih vještina (engl. Mixed Martial Arts (MMA)) večeras je priređena večer za pamćenje, a pored deset zanimljivih borbi gledaoci su mogli uživati i u spektaklu koji se sastojao od audio-vizualnih i pirotehničkih efekata kakvi se ne mogu vidjeti niti na jednom drugom borilačkom događaju u našoj zemlji.

12924_1.jpg

Pored duela za prestižni pojas SBC šampiona u kategorijama do 61 i 66 kg, između dva borca najviše svjetske klase iz Brazila, Verlesona Ribeira i Džoridson de Souze, i majstora parterne borbe iz naše zemlje Aleksandra Milićevića i opasnog brazilskog profesionalca Džonatasa Kavalkantija, publika je mogla vidjeti i borbu u ženskoj kategoriji, kao i mečeve u kojima su nastupili natjecatelji iz Subotice, Nemanja Uverić i Danijel Špoljarić.

Serbian Battle Championship (SBC) je profesionalna MMA organizacija sa sjedištem u Novom Sadu. Organizator ove internacionalne manifestacije je klub borilačkih vještina „Family Fight Team“.

Borbe na SBC-u se odvijaju unutar heksagona, po službenim pravilima MMA saveza Srbije (profesionalna razina), i sastoje se od tri runde po pet minuta.

Događaji u organizaciji SBC-a organiziraju se u gradovima diljem Srbije, a u budućnosti se planira održavanje priredaba u svim većim gradovima naše zemlje.

12924_2.jpg

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja