Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz obrazovanja

Tvrtka „Intersport“ donirala još 100 lopti osnovnim i srednjim školama

23.11.2018.

U okviru akcije „100 lopti za škole“, tvrtka sportske opreme „Intersport“ prilikom otvaranja druge radnje u Subotici, u ulici Dimitrija Tucovića, ponovno je donirala paket sportskih lopti za 34 osnovne i srednje škole na teritoriju grada Subotice. Cilj ove akcije je podizanje svijesti kod djece o važnosti bavljenja sportom.

12248_1.jpg

U ime subotičke lokalne samouprave „Intersportu“ se na vrijednoj donaciji zahvalila članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja, Nataša Aleksić. 

– Lopte su potrošni materijal i ovakve donacije su uvijek dobrodošle. Pomoći će da učenici u svojim školama na satima fiskulture, ali i kada imaju slobodne sate, upotpune vlastito vrijeme fizičkom aktivnošću – istaknula je Nataša Aleksić.

Marina Đalović, rukovoditeljica Službe marketinga tvrtke „Intersport“ rekla je da je ova tvrtka od prošle godine donirala lopte školama u Beogradu, Kraljevu, Somboru, Kragujevcu, drugi put u Subotici i svim gradovima u kojima otvore prodavaonicu.

- Intersport je društveno odgovorna tvrtka koja brine o svima, naročito o mlađoj populaciji tako da  se nadamo da ćemo i u idućoj godini dijeliti još lopti – rekla je Marina Đalović.

Marija Milodanović, direktorica Osnovne škole „Jovan Mikić“ naglasila je da je akcija „Intersporta“ za pohvalu, jer su lopte školi, koliko god da ih ima, uvijek potrebne.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja