Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Aktuelnosti

Tvrtka Lidl i u Subotici

11.10.2018.

Tvrtka Lidl danas je istodobno, u 8 sati, otvorila vrata 16 prodavaonica u 12 gradova diljem Srbije. Prvi suvremeni diskontni lanac u našoj zemlji potrošačima će na raspolaganje staviti 1.500 brendova od kojih je čak 350 iz domaće proizvodnje. Simboličnim presijecanjem vrpce ispred prodavaonice u ulici Papp Pála br. 1, označen je početak poslovanja tvrtke Lidl i u našem gradu. Svojim prisustvom ovu svečanost uveličao je i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

12172_1.jpg

Uz izražavanje zadovoljstva zbog nazočnosti svečanom otvorenju još jedne uspješno realizirane investicije u Subotici, gradonačelnik Laban je, obraćajući se medijima, istaknuo da je otvorenje suvremenog diskonta tvrtke Lidl značajno za naš grad.

- Otvorenjem ovog prelijepog tržnog centra osiguran je posao za 40 naših sugrađana. Vjerujem da će Lidl u tržišnoj utakmici imati što pokazati i da će građani tom ponudom biti veoma zadovoljni. Od danas smo korak bliže nekim novim europskim standardima, jer je Lidl poznata njemačka tvrtka koja svoje objekte ima diljem Europe – naglasio je Bogdan Laban.

Predstavnik Lidla Srbija, Boris Fent, izjavio je da je ova tvrtka zahvalna potrošačima što su ih toplo dočekali, državi Srbiji i lokalnim vlastima na stvaranju pozitivnoga ozračja koje je omogućilo da je Lidl Srbija danas ovdje, i svim partnerima tvrtke koji su im vrijednim radom omogućili da ovaj važan zadatak završe u rokovima koje su obećali potrošačima.

Lidl je, pored Beograda – gdje posluje na pet lokacija, i Subotice, otvoren i u gradovima: Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Užice i Šabac.

Nakon otvorenja, Lidl prodavaonice nastavljaju s radom tijekom svakog dana u tjednu od osam do 22 sata. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korištenje za potrošače besplatno.

Danas je Lidl najveći diskontni trgovinski lanac „broj 1 u Europi“.

Maloprodajni lanac Lidl dijelom je Schwarz grupacije čije je sjedište u Neckarsulmu u Njemačkoj.

12172_2.jpg


IZBORI ZA  ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ZAJEDNICA
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja