Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Aktuelnosti

Zatvoren 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“

02.06.2018.

Dodjelom sajamskih nagrada i priznanja zatvoren je 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“. Odlukom prosudbenog povjerenstva, prva nagrada Sajma za najljepši štand pripala je destileriji „Trivulesk“, iz Leskovca, dvije druge nagrade dodijeljene su Turističkoj zajednici Trebinja i Mađarskoj nacionalnoj trgovinskoj kući, dok su dvije treće nagrade dobili Opće udruženje poduzetnika Subotica i općina Bačka Topola.

11886_1.jpg

Povjerenstvo je dodijelio i tri posebne nagrade, a dobitnici su: Gospodarska komora Srbije, TO Grada Osijeka i grad Subotica. Sajamske nagrade i priznanja dobitnicima su uručili direktorica JKP „Subotičke tržnice“, Ilinka Vukoja, i László Karai, savjetnik u Regionalnoj gospodarskoj komori Sjevernobačkog upravnog okruga.

U ime nagrađenih obratio se Srđan Dinić, predstavnik destilerije „Trivulesk“ koji je istaknuo da će iz Subotice nositi lijepe uspomene i da su svi došli stvoriti nove kontakte kako bi razvijali posao.

Na „Subotičkom sajmu“, održanom od 31. svibnja do 2. lipnja 2018. godine u subotičkoj Dvorani sportova, na više od 30 štandova predstavila su se 182 izlagača iz Srbije, Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske i Crne Gore. Partner ovogodišnjeg sajma je grad Bled, iz Slovenije, s kojim je Subotica članica Mreže europskih jezera (nEUlakes).

Medija-centar i Protokol
„Opti-Bike“- anketa
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Noć muzeja  (18.05.2019.-19.05.2019.)