Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Aktuelnosti

Zatvoren 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“

02.06.2018.

Dodjelom sajamskih nagrada i priznanja zatvoren je 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“. Odlukom prosudbenog povjerenstva, prva nagrada Sajma za najljepši štand pripala je destileriji „Trivulesk“, iz Leskovca, dvije druge nagrade dodijeljene su Turističkoj zajednici Trebinja i Mađarskoj nacionalnoj trgovinskoj kući, dok su dvije treće nagrade dobili Opće udruženje poduzetnika Subotica i općina Bačka Topola.

11886_1.jpg

Povjerenstvo je dodijelio i tri posebne nagrade, a dobitnici su: Gospodarska komora Srbije, TO Grada Osijeka i grad Subotica. Sajamske nagrade i priznanja dobitnicima su uručili direktorica JKP „Subotičke tržnice“, Ilinka Vukoja, i László Karai, savjetnik u Regionalnoj gospodarskoj komori Sjevernobačkog upravnog okruga.

U ime nagrađenih obratio se Srđan Dinić, predstavnik destilerije „Trivulesk“ koji je istaknuo da će iz Subotice nositi lijepe uspomene i da su svi došli stvoriti nove kontakte kako bi razvijali posao.

Na „Subotičkom sajmu“, održanom od 31. svibnja do 2. lipnja 2018. godine u subotičkoj Dvorani sportova, na više od 30 štandova predstavila su se 182 izlagača iz Srbije, Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske i Crne Gore. Partner ovogodišnjeg sajma je grad Bled, iz Slovenije, s kojim je Subotica članica Mreže europskih jezera (nEUlakes).

KONTAKT CENTAR 024
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja