Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz obrazovanja

Knjige za djecu Doma „Kolijevka“

07.03.2018.

Izlagači na „Sajmu knjiga 2018.“, koji se održava na središnjem gradskom trgu, donirali su Domu  za djecu ometenu u razvoju „Kolijevka“ knjige za djecu prilagođene njihovoj dobi u vrijednosti od 25.000 dinara. Članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja Nataša Aleksić uručila je, u ime lokalne samouprave, donaciju u knjigama predstavniku „Kolijevke“ i tom prilikom istaknula da je ovo drugi put da su se lokalnoj samoupravi izlagači obratili za suradnju.

 11718_1.jpg

–Predstavnici 'Kolijevke' došli su dan ranije izabrati knjige za djecu koje su im danas uručene. Suradnja između lokalne samouprave i Udruženja izdavača ogleda se u tome da oni tijekom trajanja sajma ne plaćaju naknadu i u to ime doniraju knjige – rekla je Nataša Aleksić.

 

Socijalna djelatnica u Domu za djecu ometenu u razvoju „Kolijevka“, Aleksandra Dakić,  zahvalila se gradu i donatorima i naglasila da će knjige puno značiti djeci, ali i stručnim djelatnicima.

 

–Izabrali smo uglavnom bajke, basne, slikovnice, odnosno knjige prilagođene kapacitetama djece i njihovoj dobi – kaže Aleksandra Dakić.

 

Na „Sajmu knjiga“ sudjeluje pet  izdavačkih kuća, a svaka od njih donirala je Kolijevki  naslove po izboru u vrijednosti od po pet tisuća dinara. U ime izlagača na „Sajmu knjiga 2018“, Ema Kostić iz izdavačke kuće „Makibuk“ rekla je da sajam traje 15 dana, odnosno do 19. ožujka, svakog dana od 9 do 20 sati.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja