Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Počeli XXI. „Dani pčelarstva“

23.09.2017.

Predsjednik Udruženja pčelara „Pčela“ Dragoljub Matić, otvorio je XXI. „Dane pčelarstva“ koji se u Subotici održavaju 23. i 24. rujna 2017. godine. Ova tradicionalna manifestacija okupila je 19 proizvođača meda i drugih pčelinjih proizvoda iz Srbije, Mađarske i Rumunjske, i devet izlagača pčelarske opreme.

11373_1.jpg

Matić je, tijekom otvorenja manifestacije, svima poželio dobrodošlicu i pozvao nazočne da kušaju proizvode od meda, od piva i sladoleda s medom do raznih medanjaka i drugih medenih proizvoda.

Predsjednik Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine Radomir Vlačo istaknuo je da je zadatak pčelara u Vojvodini organizirati što više ovakvih manifestacija.

Tatjana Mrdak je, u ime Saveza pčelarskih organizacija Srbije, čestitala domaćinima što su uspjeli očuvati manifestaciju koja, kako je navela, predstavlja veliko bogatstvo u Subotici.

Udruženje pčelara „Pčela“, uz potporu grada Subotice, u 20 osnovnih škola u našem gradu već dvije godine realizira akciju „Medeni doručak“. Prema riječima Ratka Lazarevića, iz Udruženja „Pčela”, cilj im je djecu od najranije dobi upoznati sa značajem zdrave hrane.

Najbolji rad ove godine na temu meda nacrtala je Martina Vuković, učenica četvrtog razreda OŠ „Matija Gubec” iz Tavankuta.

Na današnjoj svečanosti, koja je počela svečanim mimohodom preko Korzoa sa majoretkinjama, kraljicom meda iz Mađarske Norom Bala i vitezovima meda, priređen je prigodan kulturno-umjetnički program.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>