Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Održan Međunarodni znanstveni skup „Ekspres 2017”

31.03.2017.

U Gradskoj kući, održan je tradicionalni, deveti po redu, Međunarodni znanstveni skup posvećen energetskoj učinkovitosti i eksploataciji obnovljivih izvora energije „Ekspres 2017.”

10949_1.jpg

Nazočnima se obratila zamjenica gradonačelnika, Timea Horvát, koja je istaknula da lokalna samouprava podupire konferenciju, dodajući da značaj obnovljivih izvora energije jest u tome da je njihovo rabljenje u suglasnosti s temeljnim načelima održivog razvoja.

– Ovi vidovi energije su sa stanovišta održivosti od odlučujuće važnosti, i trebamo posvetiti pozornost i činjenici da rabljenjem ovih energija možemo stvoriti nova radna mjesta. Za gospodarstvo nije svejedno iz kakvih izvora dobiva energiju, a naš je cilj da obnovljivi izvori energije dobiju sve veću ulogu u našoj svakodnevici” – rekla je Timea Horvát.

Međunarodni znanstveni skup „Ekspres 2017“ održan je u organizaciji Udruženja inženjera vojvođanskih Mađara, a skupu su prisustvovali gosti i znanstvenici iz: Poljske, Slovačke, Bosne, Mađarske, kao i gosti iz Niša i Beograda.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>