Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz obrazovanja

Nagrade najboljim mladim matematičarima

30.03.2017.

U Gradskoj kući danas su uručene nagrade najboljim mladim matematičarima Sjevernobačkog okruga, učenicima osnovnih  škola, za uspjehe ostvarene na Okružnom natjecanju. Predstavljeni su, također, i učenici srednjih škola koji su osvojili zavidne rezultate na Državnom natjecanju iz matematike.

10941_1.jpg

Članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja, Nataša Aleksić, uručila je učenicima Gimnazije „Svetozar Marković“ poseban dar u ime Grada Subotice, Teodoru Sakal Franciškoviću, Aleksandaru Grahovcu, Marku Mijatoviću i Đorđu Miliću, istakavši da smo ponosni na ovu djecu i da znamo da se iza njihova neskrivenoga dara krije veliki trud i rad. Lokalna samouprava će, dodala je, i dalje pomagati darovite mlade, jer se budućnost jedne sredine može graditi samo na znanju.

Tajnica Tajništva za društvene djelatnosti, Jasmina Stevanović, izjavila je da je ovo prilika da mladim matematičarima zahvalimo u ime Grada Subotice.

Na Okružnom  natjecanju osnovnih škola iz matematike sudjelovalo je 136 učenika – 54 iz četvrtog razreda, 23 iz petog, 25 iz šestog, 21 učenik sedmog razreda i 14 učenika iz osmog razreda. Od 136 sudionika, 92 sudionika je nagrađeno i pohvaljeno. Osvojeno je 14 prvih nagrada, 15 drugih i 25 nagrada za treće mjesto, a podijeljeno je i 38 pohvala za učenike od četvrtog do osmog razreda.

Diplome i pohvale nagrađenim učenicima uručili su Jasmina Stevanović, Nataša Aleksić, Nebojša Gvozdenović, predsjednik Udruge matematičara i Vesna Dulić, ravnateljica Osnovne škole „Kizúr István“, koja je bila domaćin Okružnog natjecanja iz matematike održanog 25. ožujka 2017. godine.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja