Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Aktuelnosti

Humanitarna akcija „Odjeća za sve“

17.03.2017.

Članovi Gradskog vijeća zaduženi za obrazovanje i za socijalna pitanja i zdravstvo, Nataša Aleksić i Ilija Đukanović, predstavnici Fondacije „Ana i Vlade Divac”, Humanitarnog centra za integraciju i toleranciju (HCIT), uz potporu Kompanija „Inditex“, danas su, zajedničkom akcijom koja nosi naziv „Odjeća za sve“, obradovali mališane iz Doma za djecu ometenu u razvoju „Kolijevka“ kao i štićenike Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“, paketićima garderobe i obuće.

10912_1.jpg

Ilija Đukanović je tom prilikom istaknuo da Grad Subotica ovom akcijom nastavlja uspješnu suradnju s Fondacijom „Ana i Vlade Divac”.

U dosadašnjoj suradnji s Fondacijom, podsjetio je, realizirano nekoliko projekata: prošireni su kapaciteti Narodne kuhinje Gradske organizacije Crvenog križa Subotica i donirana je oprema za reagiranje u kriznim situacijama, a organizirani su i edukativni treninzi za članove lokalnog stožera za izvanredne situacije.

Osim izravne humanitarne pomoći izbjeglicama i migrantima, Fondacija „Ana i Vlade Divac“, u suradnji s lokalnim partnerom HCIT-om, pruža potporu i lokalnim zajednicama koje su pogođene izbjegličkom krizom s ciljem da ojačaju njihove kapacitete.

  10912_2.jpg

KONTAKT CENTAR 024
Uzmi račun i pobedi
IPA CBC CRO-SRB
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja