Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Aktuelnosti

Humanitarna akcija „Odjeća za sve“

17.03.2017.

Članovi Gradskog vijeća zaduženi za obrazovanje i za socijalna pitanja i zdravstvo, Nataša Aleksić i Ilija Đukanović, predstavnici Fondacije „Ana i Vlade Divac”, Humanitarnog centra za integraciju i toleranciju (HCIT), uz potporu Kompanija „Inditex“, danas su, zajedničkom akcijom koja nosi naziv „Odjeća za sve“, obradovali mališane iz Doma za djecu ometenu u razvoju „Kolijevka“ kao i štićenike Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“, paketićima garderobe i obuće.

10912_1.jpg

Ilija Đukanović je tom prilikom istaknuo da Grad Subotica ovom akcijom nastavlja uspješnu suradnju s Fondacijom „Ana i Vlade Divac”.

U dosadašnjoj suradnji s Fondacijom, podsjetio je, realizirano nekoliko projekata: prošireni su kapaciteti Narodne kuhinje Gradske organizacije Crvenog križa Subotica i donirana je oprema za reagiranje u kriznim situacijama, a organizirani su i edukativni treninzi za članove lokalnog stožera za izvanredne situacije.

Osim izravne humanitarne pomoći izbjeglicama i migrantima, Fondacija „Ana i Vlade Divac“, u suradnji s lokalnim partnerom HCIT-om, pruža potporu i lokalnim zajednicama koje su pogođene izbjegličkom krizom s ciljem da ojačaju njihove kapacitete.

  10912_2.jpg

KONTAKT CENTAR 024
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Međunarodni festival kazališta za djecu (24.09.2017. - 29.09.2017.)