Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Aktuelnosti

Lopte za klubove Područnog nogometnog saveza

13.03.2017.

U Gradskoj kući danas su predane nogometne lopte klubovima koji pripadaju Područnom nogometnom savezu (PNS) Subotica. U nazočnosti gradonačelnika Subotice, Bogdana Labana i člana Gradskog vijeća zaduženog za sport i mladež, Nemanje Simovića, 174 lopte marke „Select”, nabavljene sredstvima koja je osigurao Nogometni savez Vojvodine (NSV) predstavnicima 62 nogometna kluba s područja PNS Subotica uručili su predsjednik NSV, Dragan Simović i Nenad Nikolić, potpredsjednik NSV i predsjednik PNS Subotica.

10904_1.jpg

Gradonačelnik Laban je, obraćajući se nazočnima u svečanoj dvorani Gradske kuće, rekao da je malo gradova koji se mogu pohvaliti ovako velikim brojem nogometnih klubova u raznim rangovima natjecanja.

– Za to ste, prije svega, zaslužni vi, kao sportski djelatnici, a mi ćemo, kao lokalna samouprava, učiniti sve da vam taj rad i olakšamo – istaknuo je Bogdan Laban.

Upravo danas je kraj radova na postavljanju novih reflektora na Gradskom stadionu, a tijekom vikenda imali smo i njihovo probno puštanje u rad, kazao je gradonačelnik, i najavio da bi ovih dana stručnjaci iz kompanije „Philips“ trebali izvršiti radove na profesionalnom usmjeravanju svjetlosnih reflektora na teren.

10904_2.jpg

– Vjerujem da ćemo do kraja ožujka, kako smo i obećali, reflektore predati na uporabu – naglasio je gradonačelnik Laban, i dodao da je, kada je riječ o Gradskom stadionu, u tijeku pribavljanje neophodne dokumentacije i dozvola za izgradnju nove atletske tartan staze.

Uz izražavanje zahvalnosti Nogometnom savezu Srbije i Nogometnom savezu Vojvodine što se Subotica našla na karti gradova koji dobivaju ovu pomoć, Bogdan Laban je rekao da se nada da će Nogometni klub Spartak ostvariti plasman u „playoff“ kako bi i naši sugrađani bili u prilici gledati utakmice u večernjim terminima s našim najboljim nogometnim klubovima.

Dragan Simović je, među ostalim, naveo da su lopte nabavljene nakon krajem prošle godine donesene odluke Izvršnog odbora Nogometnog saveza Vojvodine da se na ime financijske pomoći za realizaciju planiranih programskih aktivnosti svim područnim nogometnim savezima, kao i Gradskom nogometnom savezu Novi Sad, uplate određena sredstva za potrebe nabave nogometnih lopti za klubove s područja nadležnoga saveza.


KONTAKT CENTAR 024
Uzmi račun i pobedi
IPA CBC CRO-SRB
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja