Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
Aktuelnosti

Potpisan Ugovor o otuđenju građevinskog zemljišta

08.03.2017.

U Gradskoj kući zaključen je Ugovor o otuđenju građevinskog zemljišta površine 1,8 hektara, u Gospodarskoj zoni „Mali Bajmok”, između Grada Subotice kojega zastupa gradonačelnik Bogdan Laban i tvrtke „4 Cam“, ogranak Novi Sad, čiji je zakonski zastupnik Aldo Alessio Caminada,, vlasnik kompanije „Caminada“ iz Italije. Ugovor je potpisan na temelju Rješenja gradonačelnika o otuđenju građevinskog zemljišta u javnom vlasništvu Grada Subotice, po provedenom postupku javnog nadmetanja (dražbe). Ugovorena kupoprodajna cijena za zemljište iznosi 23.347.869 dinara.

10894_1.jpg

Gradonačelnik Bogdan Laban je tim povodom izjavio da će investitor iz Italije u Gospodarskoj zoni „Mali Bajmok“ izgraditi proizvodnu dvoranu i nakon realizacije kompletne investicije ukupno zaposliti 120 radnika.

Uz konstataciju da je ovo bitan dan za naš grad, gradonačelnik Laban ja naglasio da će svakodnevni rad na otvaranju novih radnih mjesta i ubuduće biti imperativ subotičke lokalne samouprave.  

Aldo Alessio Caminada je najavio da u okviru prve faze svog investicijskog projekta namjerava sagraditi proizvodni objekt površine oko 2.200 metara četvornih, u okviru kojega će vršiti izradu plastičnih komponenti, i zaposliti oko 25 radnika.

10894_2.jpg

Želja nam je, dodao je, da naše proizvodne pogone u narednih nekoliko godina proširimo na 10.000 metara četvornih i da pored već postojećeg klijenata, „Ameteka“, uspostavimo suradnju i s kompanijom „Dunkermotoren“, koja također posluje u Gospodarskoj zoni „Mali Bajmok“.

Dražba za otuđenje građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni „Mali Bajmok“ održana je 7. veljače 2017. godine. Podnesena je jedna prijava na oglas od strane „4 Cam”, ogranak Novi Sad, koja ispunjava propisane uvjete. Po Odluci o pribavljanju, otuđenju i davanju u najam građevinskog zemljišta i pretvaranju prava najma na građevinskom zemljištu u pravo vlasništva – dražbovana cijena je početna tržišna cijena, odnosno procijenjena tržišna cijena u iznosu od 23.347.869 dinara.


KONTAKT CENTAR 024
Uzmi račun i pobedi
IPA CBC CRO-SRB
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja