Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz obrazovanja

Nova priznanja za polaznike Likovne radionice „EmArt“

01.02.2017.

Zamjenica gradonačelnika grada Subotice, Tímea Horvát, uručila je danas u Zelenoj dvorani Gradske kuće medalje polaznicima Likovne radionice „EmArt“, osvojene tijekom posljednja tri mjeseca na međunarodnim natjecanjima u Rumunjskoj, Bugarskoj i Indiji.

10815_1.jpg

Zlatna medalja u rumunjskom gradu Golesti pripala je Hajnalki Jurčak za rad na temu narodna tradicija kroz godišnja doba. Na istom natjecanju Teodora Apt osvojila je srebrnu medalju.

Zlatnu medalju s međunarodnog natjecanja u Bugarskoj, u gradu Bansko, na slobodnu temu osvojila je Aurora Uglik, dok je iz indijskog grada Hyderabada, također na slobodnu temu, zlatna medalja stigla za Ritu Kavai.   

Svečanosti su nazočili roditelji nagrađene djece i Emilija Grubanov Martinek, učiteljica u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” i rukovoditeljica Likovne radionice „EmArt” koja 2. veljače 2017. godine obilježava 15 godina postojanja i rada.

Tímea Horvát je tom prilikom izrazila zadovoljstvo zbog postignutog uspjeha mladih umjetnica i njihova doprinosa afirmiranju Likovne radionice „EmArt“ i grada Subotice.

U ime nagrađene djece, njihovih roditelja i svoje ime, na srdačnom prijamu zahvalila je Emilija Grubanov Martinek, ističući da je radosna što se uspjesi ove djece priznaju na ovako svečan način u Gradskoj kući, a ne u okviru četiri zida neke učionice.Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja