LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

„Кућа здравља“ победник Новогодишњег турнира у малом фудбалу

06.01.2016.

Екипа „Кућа здравља“ освојила је 43. Новогодишњи турнир у малом фудбалу пошто је у финалном мечу савладала екипу „Реал импекс Шеки ентеријери“ са 4:1. Финале је одиграно пред препуном Халом спортова, а љубитељи малог фудбала могли су да уживају у атрактивним потезима финалиста и богатом програму финалног дана.

9824_1.jpg

У борби за треће место „Јасимпекс Суперинфо“ славио је над екипом „Краљевина Србије“ након бољег извођења пенала – 5:3. У регуларном току, сусрет је окончан резултатом 1:1.

За најбољег голмана Новогодишњег турнира у малом фудбалу проглашен је Владимир Ранисављевић, из екипе „Кућа здравља“. Најбољи играч турнира је Жељко Грујичић, такође из „Куће здравља“, који је уједно и најбољи стрелац турнира са 22 постигнута гола.

Победнички пехар и чек у износу од 350.000 динара капитену „Куће здравља“ уручио је Вјекослав Острогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам. Пехар за друго место и чек на 100.000 динара капитену екипе „Реал импекс Шеки ентеријери“ предао је директор ЈКП „Стадион“, Роберт Тот, док је трећепласираној екипи „Јасимпекс Суперинфо“ новчану награду од 50.000 динара и пехар уручио Бранислав Капор, у име Организационог одбора турнира.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја