LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести

Пакетићи за децу Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“

18.12.2015.

Локална самоуправа и ове године организује доделу божићно-новогодишњих пакетића деци из социјално угрожених породица и деци са посебним потребама. Град Суботица је, захваљујући донаторима, до сада обезбедио 403 пакетића.

9781_1.jpg

Члан Градског већа задужен за област образовања, Блашко Стантић, предао је данас деци Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“ 135 пакетића. Он је, том приликом, нагласио да локална самоуправа брине о деци из социјално угрожених породица и деци са посебним потребама и да му је драго што су се деца искрено обрадовала пакетићима.

Помоћник директора Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“, Наташа Нимчевић, захвалила се локалној самоуправи што по други пут доноси одлуку да деци Школског центра дарује божићно-новогодишње пакетиће и тиме, како је рекла, улепша празничну атмосферу и измами дечје осмехе.

Традиционална хуманитарна акција прикупљања и доделе божићно-новогодишњих пакетића се наставља.

У понедељак, 28. децембра 2015. године, у 11 часова, у сали број 1 Нове општине (Трг Лазара Нешића 1) деци са инвалидитетом и децу на хранитељском смештају уручиће се 188 пакетића.

У уторак, 29. децембра 2015. године, у 11 часова, у Градском удружењу за помоћ особама са аутизмом (Варешка број 28), деци са посебним потребама предаће се 30 пакетића.

У среду, 30. децембра 2015. године, у 10 часова, у „Лурко-кући“ (Луркó Хáз) у Хајдукову, Бориса Кидрича број 96, деци из „Лурко-куће“ предаће се 50 пакетића.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја