Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

„Суботица љуља срцем“

02.12.2015.

Централном манифестацијом у оквиру обележавања Недеље особа са инвалидитетом - „Суботица љуља срцем“, одржаном у Великој већници Градске куће, вечерас је свечано обележен Међународни дан особа са инвалидитетом, 3. децембар. Поред деце из Дома за децу ометену у развоју „Колевка“ и Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“, манифестацији су присуствовали и представници бројних спортских колектива и спортски радници који су укључени у обележавање Недеље особа са инвалидитетом.

9756_1.jpg

Члан Градског већа задужен за област социјалне заштите Милимир Вујадиновић је, обраћајући се присутнима, истакао да се град Суботица, са издвајањем од скоро пет одсто градског буџета, сврстава међу локалне самоуправе које највише издвајају за област социјалне заштите.

Члан Удружења особа са церебралном и дечјом парализом Гордан Глончак је оценио да је положај особа са инвалидитетом знатно бољи, у односу на период од пре двадесет година. Бољем положају и интеграцији особа са инвалидитетом у друштво допринела је изградња рампи за приступ објектима и формирање спортских клубова за особе са инвалидитетом, навео је он, и додао да би друштво могло још много да учини како би сви имали једнаке услове за живот.

У оквиру манифестације „Суботица љуља срцем“ одржан је занимљив музички програм на којем су наступили тамбурашки оркестар „Равница“ и вокални солисти Бојана Шаровић и Небојша Војводић.

Учесницима обележавања Недеље особа са инвалидитетима додељене су захвалнице, а деца из „Колевке“ и Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“ извела су занимљив сценски програм.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Плаћање картицама
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Зимски вашар – „Winterfest 2019-2020” (05.12.2019.-13.01.2020.)