LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Пријем делегације Европске хокејашке федерације (ЕХФ)

24.11.2015.

Председник Скупштине града Суботице Илија Маравић и члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац примили су данас, у Зеленој сали Градске куће, председницу Европске хокејашке федерација (ЕХФ) Маријке Флеурен, са сарадницима. Састанку су присуствовали и представници Савеза хокеја на трави Србије, Савеза хокеја на трави Војводине и Хокеј клуба Спартак Електровојводина.

9728_1.jpg

Током срдачног сусрета изражена је обострана жеља да се изградњом новог спортског терена побољшају услови за рад и надметања Хокеј клуба Спартак Електровојводина.

Вјекослав Острогонац је, обраћајући се новинарима након састанка, између осталог истакао да је сарадња са ХК Спартак Електровојводина добра и да је локална самоуправа спремна да буде партнер клубовима који се труде да унапреде своје деловање.

Маријке Флеурен је истакла да сматра да се заједничким радом најбрже долази до напретка и да би се изградњом терена у Суботици, Новом Саду и Београду најмлађима пружила прилика да почну да тренирају и да имају такмичења.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја