LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Суботица домаћин Балканског првенства у одбојци за јуниорке

25.08.2015.

Суботица је домаћин још једног међународног спортског догађаја. Након тек минулог Европског првенства у рвању за кадете, у суботичкој Хали спортова „Дудова шума“ од 25. до 29. августа одржаће се Балканско првенство у одбојци за јуниорке, на коме је репрезентација Србије један од главних фаворита за титулу. Нашим одбојкашицама ово првенство ће послужити и за подизање форме за Светско првенство које ће се одржати у Порторику, од 11. до 19. септембра 2015. године.

9383_1.jpg

На прес-конференцији у Медија-центру Градске куће, уприличеној поводом Балканијаде за одбојкашице, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, рекао је да се у Суботици ове године одржава низ значајних спортских манифестација и да је међу њима и Балканијада на којој учествује осам репрезентација. Надам се, истакао је, да се девојке осећају као код куће и да ће им време проведено у Суботици допринети да, као актуелне европске првакиње, стигну и до светског злата.

Србија је у групи „А“ са Молдавијом, Румунијом и Албанијом, док групу „Б“ чине Босна и Херцеговина, Црна Гора, Турска и Бугарска. Наше одбојкашице сутра (18 часова) играју са Молдавијом, у среду (18 часова) са Албанијом, док их у четвртак (18 часова) очекује меч са Румунијом.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја