Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одржана 33. Војвођанска златна рукавица

12.07.2015.

Данас је у Суботици завршена 33. Војвођанска златна рукавица. У узрасту младих боксера (1997/1998) учествовало је 128 боксера из 19 земаља. Највише такмичара, чак 20, имала је репрезентација Казахстана, Русија се представила са 13 боксера, Мађарска са 11, Украјина и Пољска са по десет, САД са девет, док је за Србију и Шкотску наступило по осам боксера.

9295_1.jpg

Највише учесника је било у лакој и средњој категорији (по 15 боксера), најмање у велтеру и тешкој, по 11. Код младих боксерки конкуренција је била знатно слабија - такмичило се 37 девојака из 11 држава.

Србију је на овом турниру представљало осам боксера и три боксерке. Највећи успех постигао је боксер суботичког Спартака, Вељко Глигорић, који је ушао у финале у категорији 49 килограма. После велике борбе и одличног меча, Глигорић је поражен од такмичара из Француске.

Војвођанску златну рукавицу организовали су Војвођански боксерски Савез и Боксерски клуб „Спартак“, уз подршку локалне самоуправе.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>