Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Суботичани најбољи на 11. Спортској олимпијади радника Војводине

10.07.2015.

Градоначелник Суботице Јене Маглаи и члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац, данас су, у Плавој сали Градске куће, примили делегацију Суботичана који су учествовали на 11. Спортској олимпијади радника Војводине, одржаној у Србобрану, од 3. до 5. јула 2015. године. На овом такмичењу Суботичани су били најбројнији и најуспешнији, јер су укупно освојили 14 златних медаља (девет у екипној и пет у појединачној конкуренцији), 11 сребрних и 12 бронзаних медаља.

9292_1.jpg

Градоначелник Маглаи је поздравио присутне, похвалио учешће Суботичана на овој спортској манифестацији и честитао им на освојеним медаљама и одличним резултатима.

- Сматрам да је позитивна ствар да одржавамо традицију спортских радничких игара и да се спортом бавимо континуирано, јер је важно да човек одржава своју физичку кондицију и здравље. Велики број медаља које сте освојили показује да Суботица има веома добре спортисте и резултате иза себе. Град Суботица ће и даље давати подршку оваквим манифестацијама и играма – рекао је Јене Маглаи.

Вјекослав Острогонац се захвалио свима који су допринели учешћу Суботичана на овој спортској манифестацији, посебно Савезу „Спорт за све” Војводине, и додао да су спорт и рекреација саставни део здравог начина живота.

- Освојили сте много медаља и пехара, а са чињеницом да сте на овом такмичењу били најмасовнији и најбољи требало би да се поносимо - истакао је Острогонац, подсетивши присутне на чињеницу да је усвојена Стратегија развоја спорта у нашем граду и да је у овом важном документу у великој мери обухваћена и рекреација.

Уз изражавање захвалности на пријему, председник Скупштине Савеза „Спорт за све“ Војводине, Марко Марјанушић, подсетио је да ова спортска манифестација проналази своје место у спортском свету већ 44 године.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>