Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из спорта

Суботичани најбољи на 11. Спортској олимпијади радника Војводине

10.07.2015.

Градоначелник Суботице Јене Маглаи и члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац, данас су, у Плавој сали Градске куће, примили делегацију Суботичана који су учествовали на 11. Спортској олимпијади радника Војводине, одржаној у Србобрану, од 3. до 5. јула 2015. године. На овом такмичењу Суботичани су били најбројнији и најуспешнији, јер су укупно освојили 14 златних медаља (девет у екипној и пет у појединачној конкуренцији), 11 сребрних и 12 бронзаних медаља.

9292_1.jpg

Градоначелник Маглаи је поздравио присутне, похвалио учешће Суботичана на овој спортској манифестацији и честитао им на освојеним медаљама и одличним резултатима.

- Сматрам да је позитивна ствар да одржавамо традицију спортских радничких игара и да се спортом бавимо континуирано, јер је важно да човек одржава своју физичку кондицију и здравље. Велики број медаља које сте освојили показује да Суботица има веома добре спортисте и резултате иза себе. Град Суботица ће и даље давати подршку оваквим манифестацијама и играма – рекао је Јене Маглаи.

Вјекослав Острогонац се захвалио свима који су допринели учешћу Суботичана на овој спортској манифестацији, посебно Савезу „Спорт за све” Војводине, и додао да су спорт и рекреација саставни део здравог начина живота.

- Освојили сте много медаља и пехара, а са чињеницом да сте на овом такмичењу били најмасовнији и најбољи требало би да се поносимо - истакао је Острогонац, подсетивши присутне на чињеницу да је усвојена Стратегија развоја спорта у нашем граду и да је у овом важном документу у великој мери обухваћена и рекреација.

Уз изражавање захвалности на пријему, председник Скупштине Савеза „Спорт за све“ Војводине, Марко Марјанушић, подсетио је да ова спортска манифестација проналази своје место у спортском свету већ 44 године.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја