Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Најављени летњи турнири у малом фудбалу и одбојци на песку

29.05.2015.

Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, и Роберт Тот, директор ЈКП „Стадион“, најавили су данас, на конференцији за новинаре у Медија-центру Градске куће, Летњи турнир у малом фудбалу, на терену у Првомајској улици, и турнир у одбојци на песку у мушкој и женској конкуренцији, на базену у Дудовој шуми.

9124_1.jpg

Острогонац је, том приликом, истакао да ће турнир у малом фудбалу почети 15. јуна и да је наградни фонд за освојено прво место у висини од 100.000 динара. Турнир у одбојци на песку, додао је, одржаће се 11. и 12. јула, а победници у мушкој и женској конкуренцији биће награђени са по 50.000 динара.

Тот је рекао да ће се 4. Летњи турнир у малом фудбалу одржати на терену са вештачком травом у Првомајској улици, да се одвија под покровитељством града Суботице, ресора за спорт, да почиње 15. јуна а завршава се 21. јуна и да се игра по свим футсал правилима са једином изменом у броју играча (5+1).

- Пријаве су у току и трају до 13. јуна 2015 године. Котизација за учешће је 10.000 динара плус ПДВ (укупно 12.000). Прва награда ће износити 100.000 динара, друга 30.000 а трећа 20.000 динара – казао је Роберт Тот.

Поред малог фудбала, казао је, ЈКП „Стадион” и град Суботица организују и турнир у одбојци на песку који ће бити одржан на отвореном базену у Дудовој шуми, где постоје три одбојкашка терена са песком.

- Турнир у одбојци ће се одржати 11. и 12. јула, у мушкој и женској конкуренцији. Игра се по свим правилима бич волеја (два на два) на терену димензија 8x8 метара. Пријаве почињу 1. јула и трају до 10. јула са котизацијом од 2.500 динара. Прва награда за победнике у обе конкуренције износи по 50.000 динара, док ће другопласиране екипе добити спортску опрему фирме ’Унит’ - рекао је Роберт Тот.

Све информације везане за оба турнира и пријаве могу се добити на телефоне: 064/22-03-407 или 024/552-800, односно у просторијама ЈКП „Стадион”.

Улаз на турнир у одбојци на песку износиће 110 динара, колико кошта стандардна улазница за базен за одрасле, односно 50 динара за децу од пет до 10 година, док ће учесници турнира имати бесплатан улаз.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>