Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из спорта

Одржано Окружно првенство у атлетици

05.05.2015.

У организацији Савеза за школски спорт и педагоге физичке културе града Суботице, на суботичком Градском стадиону одржано је Окружно првенство у атлетици за ученике основних и средњих школа. Надметали су се такмичари из 18 основних и свих средњих школа, у екипној и појединачној конкуренцији у шест дисциплина и штафети. Победници по дисциплинама ће 14. маја одмерити снаге на регионалном такмичењу које ће се одржати у Новом Саду, а најбољи са тог такмичењу пласираће се на државно првенство које ће се одржати у Брзећу на Копаонику.

9036_1.jpg

Генерални секретар Савеза за школски спорт и педагоге физичке културе Радослав Свирчев је, тим поводом, рекао да се данас окупило више од 300 учесника и да је то само први део пошто ће се 22. маја одржати првенство за ученике од првог до четвртог разреда и за ученике петог и шестог разреда.

Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац је изразио задовољство због великог бороја учесника на овом такмичењу.

- У стратегији развоја спорта коју смо ове године донели, школски спорт има посебно место са циљем да деца имају могућност да се бесплатно баве спортом. Лепо је када једно школско такмичење, попут овог у атлетици, протекне у знаку масовности: данас се одазвало 300 ученика, а на наредном такмичењу које ће се одржати ускоро очекујемо исто толико такмичара. Град Суботица ће увек подржавати овакве манифестације – нагласио је Вјекослав Острогонац.КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Избори
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Зимски вашар – „Winterfest 2018-2019” (од 5. децембра 2018. do 13. јануара 2019. године)