Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одржан „Тримби 2015”

01.05.2015.

Савез „Спорт за све“, уз подршку ресора за спорт и омладину града Суботице, организовао је, 1. маја, бесплатан „Тримби 2015“ за све учеснике који су, поред рекреације (шетња, вожња бицикла или ролера), могли и да освоје неку од вредних награда. Учествовало је више од 360 Суботичана, што је преко 50 посто више у односу на прошлу годину.

9028_1.jpg

За најбрже учеснике организован је и полигон спретности. Учествовало је 14 бициклиста који су показали своје умеће. Најбржи на полигону, у мушкој конкуренцији, био је Марко Филеп (13), са временом 1:08:08 минута, док је у женској конкуренцији најспретнија била Антонија Мишколци (10), са временом 1:30:03 минута. Победници су награђени слатким пакетом фабрике чоколада и бомбона „Пионир“.

Ресор за спорт се побринуо да се додели пет бицикала, али уручено је и низ утешних награда, као и посебне награде за најмлађег и најстаријег учесника. Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, поделио је срећним добитницима (Стефан Димитриоски, Миња Бабић, Филип Бјелан, Шомођи Марта, Џамић Владимир) пет нових бицикала.

Најмлађи учесник „Тримбија“ који је стазу прешао пешке је Василије Марјанов, док је најмлађи учесник који је стазу од Суботице до Палића прешао бициклом Максим Коцкар. Најстарији учесник „Тримбија“ је Лошонски Иштван који има 94 године. Власник најстаријег бицикла на „Тримбију“ је Сиђи Иштван чији је бицикл произведен 1936. године. Они су награђани специјалним поклонима од старне организатора манифестације.


European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>