Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Одржан „Тримби 2015”

01.05.2015.

Савез „Спорт за све“, уз подршку ресора за спорт и омладину града Суботице, организовао је, 1. маја, бесплатан „Тримби 2015“ за све учеснике који су, поред рекреације (шетња, вожња бицикла или ролера), могли и да освоје неку од вредних награда. Учествовало је више од 360 Суботичана, што је преко 50 посто више у односу на прошлу годину.

9028_1.jpg

За најбрже учеснике организован је и полигон спретности. Учествовало је 14 бициклиста који су показали своје умеће. Најбржи на полигону, у мушкој конкуренцији, био је Марко Филеп (13), са временом 1:08:08 минута, док је у женској конкуренцији најспретнија била Антонија Мишколци (10), са временом 1:30:03 минута. Победници су награђени слатким пакетом фабрике чоколада и бомбона „Пионир“.

Ресор за спорт се побринуо да се додели пет бицикала, али уручено је и низ утешних награда, као и посебне награде за најмлађег и најстаријег учесника. Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, поделио је срећним добитницима (Стефан Димитриоски, Миња Бабић, Филип Бјелан, Шомођи Марта, Џамић Владимир) пет нових бицикала.

Најмлађи учесник „Тримбија“ који је стазу прешао пешке је Василије Марјанов, док је најмлађи учесник који је стазу од Суботице до Палића прешао бициклом Максим Коцкар. Најстарији учесник „Тримбија“ је Лошонски Иштван који има 94 године. Власник најстаријег бицикла на „Тримбију“ је Сиђи Иштван чији је бицикл произведен 1936. године. Они су награђани специјалним поклонима од старне организатора манифестације.


КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Етнофест (21. - 25. јун 2017. године)