Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Одржан „Тримби 2015”

01.05.2015.

Савез „Спорт за све“, уз подршку ресора за спорт и омладину града Суботице, организовао је, 1. маја, бесплатан „Тримби 2015“ за све учеснике који су, поред рекреације (шетња, вожња бицикла или ролера), могли и да освоје неку од вредних награда. Учествовало је више од 360 Суботичана, што је преко 50 посто више у односу на прошлу годину.

9028_1.jpg

За најбрже учеснике организован је и полигон спретности. Учествовало је 14 бициклиста који су показали своје умеће. Најбржи на полигону, у мушкој конкуренцији, био је Марко Филеп (13), са временом 1:08:08 минута, док је у женској конкуренцији најспретнија била Антонија Мишколци (10), са временом 1:30:03 минута. Победници су награђени слатким пакетом фабрике чоколада и бомбона „Пионир“.

Ресор за спорт се побринуо да се додели пет бицикала, али уручено је и низ утешних награда, као и посебне награде за најмлађег и најстаријег учесника. Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, поделио је срећним добитницима (Стефан Димитриоски, Миња Бабић, Филип Бјелан, Шомођи Марта, Џамић Владимир) пет нових бицикала.

Најмлађи учесник „Тримбија“ који је стазу прешао пешке је Василије Марјанов, док је најмлађи учесник који је стазу од Суботице до Палића прешао бициклом Максим Коцкар. Најстарији учесник „Тримбија“ је Лошонски Иштван који има 94 године. Власник најстаријег бицикла на „Тримбију“ је Сиђи Иштван чији је бицикл произведен 1936. године. Они су награђани специјалним поклонима од старне организатора манифестације.


Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја