Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Отварање мото сезоне

22.04.2015.

Петим међународним хуманитарним Опен мото партијем започиње мото сезона Олд бајкерса. Парти ће се одржати у суботу 25. априла, у Хајдукову, са почетком од 10 часова у организацији МК Олд Бајкерс мото клуба.

8990_1.jpg

- Град Суботица подржава ову манифестацију већ пет година. Окупиће се око 400 гостију из шест земаља, а у целој овој причи укључен је и Олд тајмер клуб.  Извесно је да ћемо увек помагати овакве скупове који за циљ имају и промоцију Палића и Суботице, као туристичке дестинације - рекао је Вјекослав Острогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам.

Програм почиње у 10 часова, доласком гостију и малом приредбом. Око 12 часова у мањим групама се креће на Бунарић где ће се, од 13 часова, освештати мотори и стара возила у сарадњи са Олд тајмер клубом из Суботице. По повратку у Хајдуково предвиђен је ручак за позване госте, након чега ће уследити забавни програм.

Парти има хуманитарни карактер, сва добровољно прикупљена средства даће се дневном боравку за сиромашну децу у Хајдукову „Лурко хаз“ и Дечјем одељењу суботичке Опште болнице.  


European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>