Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Отварање мото сезоне

22.04.2015.

Петим међународним хуманитарним Опен мото партијем започиње мото сезона Олд бајкерса. Парти ће се одржати у суботу 25. априла, у Хајдукову, са почетком од 10 часова у организацији МК Олд Бајкерс мото клуба.

8990_1.jpg

- Град Суботица подржава ову манифестацију већ пет година. Окупиће се око 400 гостију из шест земаља, а у целој овој причи укључен је и Олд тајмер клуб.  Извесно је да ћемо увек помагати овакве скупове који за циљ имају и промоцију Палића и Суботице, као туристичке дестинације - рекао је Вјекослав Острогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам.

Програм почиње у 10 часова, доласком гостију и малом приредбом. Око 12 часова у мањим групама се креће на Бунарић где ће се, од 13 часова, освештати мотори и стара возила у сарадњи са Олд тајмер клубом из Суботице. По повратку у Хајдуково предвиђен је ручак за позване госте, након чега ће уследити забавни програм.

Парти има хуманитарни карактер, сва добровољно прикупљена средства даће се дневном боравку за сиромашну децу у Хајдукову „Лурко хаз“ и Дечјем одељењу суботичке Опште болнице.  


КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Етнофест (21. - 25. јун 2017. године)