Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Вести из спорта

Успех пионира ОКК Спартак

01.04.2015.

- Екипа Омладинског кошаркашког клуба ‘Спартак’ (У15) је на тек минулом првенству Војводине одржаном у Футогу освојила прво место и на тај начин изборила пласман на државно првенство које ће бити одржано од 15. до 19. априла у Краљеву, где ће учествовати 12 екипа из осам региона. За најбољег играча турнира у Футогу проглашен је Спартаков кошаркаш Небојша Мицкић који је постигао 84 поена у три утакмице – изјавио је, на прес-конференцији одржаној у Медија-центру Градске куће, Вјекослав Oстрогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам.

  8948_1.jpg

На данашњој конференцији, на којој су се представницима медија обратили и председник ОКК Спартак Јован Сировина, тренер Саша Буљовчић и кошаркаш Небојша Мицкић, истакнуто је да је успех младих Суботичана на турниру у Футогу фантастичан и да је титула пионирског првака Војводине поново освојена после 23 године.

Пионири ОКК Спартак су, на турниру у Футогу, били бољи од новосадских екипа Данубиус, Sports world и Војводина. У Краљеву их чекају много озбиљније екипе као што су Црвена звезда, Партизан, Земун, Константин (Ниш), Фоко (Крагујевац) и Лозница.
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0