LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Успех пионира ОКК Спартак

01.04.2015.

- Екипа Омладинског кошаркашког клуба ‘Спартак’ (У15) је на тек минулом првенству Војводине одржаном у Футогу освојила прво место и на тај начин изборила пласман на државно првенство које ће бити одржано од 15. до 19. априла у Краљеву, где ће учествовати 12 екипа из осам региона. За најбољег играча турнира у Футогу проглашен је Спартаков кошаркаш Небојша Мицкић који је постигао 84 поена у три утакмице – изјавио је, на прес-конференцији одржаној у Медија-центру Градске куће, Вјекослав Oстрогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам.

  8948_1.jpg

На данашњој конференцији, на којој су се представницима медија обратили и председник ОКК Спартак Јован Сировина, тренер Саша Буљовчић и кошаркаш Небојша Мицкић, истакнуто је да је успех младих Суботичана на турниру у Футогу фантастичан и да је титула пионирског првака Војводине поново освојена после 23 године.

Пионири ОКК Спартак су, на турниру у Футогу, били бољи од новосадских екипа Данубиус, Sports world и Војводина. У Краљеву их чекају много озбиљније екипе као што су Црвена звезда, Партизан, Земун, Константин (Ниш), Фоко (Крагујевац) и Лозница.
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Сервисне информације
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја