Посетите Суботицу Дубра управа
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Вести из спорта

Почео 4. Куп нација у боксу за жене

12.01.2015.

У Хали спортова „Дудова шума“ данас је почео 4. Куп нација у боксу за јуниорке, млађе девојке и сениорке. На турниру учествују 172 такмичарке, од којих су 22 из Србије, из 20 држава са три континента.

 8517_1.jpg

Свечаном отварању турнира присуствовали су градоначелник Суботице Јене Маглаи, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам Вјекослав Острогонац, председник Боксерског савеза Војводине Јовица Панић и генерални секретар Спортског савеза Војводине Младен Стојшин.

Градоначелник Маглаи је, отварајући турнир, изјавио да је велика част за Суботицу да буде домаћин, а уједно и један од организатора, оваквог међународног такмичења, напоменувши да није баш чест случај да се на једном месту окупи тако велики број девојака које се баве овом племенитом вештином. Он је свим учесницама турнира пожелео много спортске среће током такмичења, а изразио је и наду да ће наш град свим гостима остати у лепом сећању.

Турнир је почео елиминацијама, сутра се, такође, наставља са елиминацијама, а мечеви су од 11 и 16 часова. У среду, у истим терминима, одржаће се четвртфинални мечеви, баш као и у четвртак када ће бит одржане полуфиналне борбе. Финале 4. Купа нација биће одржано у петак, 16. јануара, од 12 часова.


КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Сервисне информације
Спортски клубови
Образовне установе
Месне заједнице
Управа за капитална улагања АП Војводине
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Етнофест (21. - 25. јун 2017. године)