Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Рајска вода уз ЖФК Спартак

02.10.2014.

Женски фудбалски клуб Спартак и позната компанија из Републике Српске, Рајска Хеавен вода потписали су спонзорски уговор на две године. Са овим је угледна компанија ушла у пул спонзора актуелног шампиона Србије. Уговор су потписали Зоран Арсић, председник  ЖФК Спартак и Александар Милић, директор компаније у Србији, испред Рајске Хеавен воде. Уговор је потписан у Медија-центру у Градској кући, у присуству Вјекослава Острогонца, члана Градског већа задуженог за спорт, омладину и туризам.

8365_1.jpg

Уз честитке Женском фудбалском клубу Спартак на свим успесима и одлично започетом новом првенству, Острогонац је истакао да најбољи иду уз најбоље, тако да ће нашим фудбалеркама, актуелним првакињама Србије, од данас спонзори бити једна од најбољих вода у Европи, Рајска Хеавен вода.
- Сигуран сам да ће то бити лепа заједничка сарадња. Захваљујем се компанији која је препознала успехе ЖФК Спартак, која има друштвено одговорно понашање и која је спремна да помогне спорту – нагласио је Вјекослав Острогонац.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>