Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Фестивали

Јазик Фестивал

8349_1.jpgЈаззик фестивал настао је 2010. године као резултат рада окупљених љубитеља џеза на челу са Габором Бунфордом, реномираним суботичким саксофонистом, а као пројекат “УП&УП” друштва за консалтинг и менаџмент, и организацију културно-уметничких догађаја. Одржава се у априлу, месецу у којем је највише рођендана музичара-легенди џеза. Овај фестивал негује мејнстрим правац у џезу обраћајући се широј публици са жељом да приближи овај правац већем аудиторијуму. Поред официјалног програма на којем наступају светски џез музичари, Јаззик посебно промовише младе таленте џез музике, омогућавајући им усавршавање на бројним радионицама и предавањима која се одржавају у току фестивала и која су отворена и бесплатна за све заинтересоване, омогућујући им мотивацију коју добијају наступом у промотивном делу програма и џемујући заједно са светским џезерима на сешнима након официјалног програма.
Сешни  су  најпосећенији и најугоднији  део фестивала поред официјалног програма. То су моменти лепоте, како за љубитеље џеза, тако и за музичаре који уживају у непосредној размени позитивне енергије и музике… Јаззик је до сада угостио музичаре из Немачке, Аустрије, Хрватске, Италије, Мађарске, Бразила, Америке и наравно  Србије. Од 2011. године, Јаззик организује посебан програм намењен деци, под називом  Јуниор Јаззик, пружајући у Србији јединствену прилику најмлађима да уживају у џез музици прилагођеној њима.
Од 2014. године, Јаззик прераста у самосталну институцију која функционише кроз Удружење грађана „Јаззик“. Судећи по изјавама медија, али и броју публике која посећује овај фестивал,  Јаззик је тренутно један од најзначајнијих културно – едукативних догађају у Суботици, а његову публику чини спој представника свих генерација који  воле ову музику.
У оргаизацији Јаззик фестивал, остварена је сарадња и са другим културним институцијама: Музишка школа Суботица, Јуниор Мусиц Студио, Народно позориште Суботица, Арт биоскоп Александар Лифка, Сомборски Греен Тоwн Јазз Фест, Амерички кутак Градске библиотеке Суботица и многим другим
Јаззик је промовисао и био одскочна даска за многе младе музичаре из овог региона, посебно из Суботице...
Покровитељи петог Јаззик-а су: Министарство културе и информисања Републике Србије, Покрајински секретаријат за културу и јавно информисање И Град Суботица.
Више о Јаззик фестивалу можете наћи на www.jazzikfestival.com

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
Међународни фестивал фантазије и хорор филма (31.10.2019.-03.11.2019.)