Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Представници Светске рвачке федерације боравили у Суботици

03.09.2014.

Поводом већ познате чињенице да је Рвачком савезу Србије поверена организација, а Рвачком клубу Спартак и граду Суботици техничка организација Кадетског првенства Европе у рвању у олимпијским дисциплинама, Суботицу су по овлашћењу Светске рвачке федерације (ФИЛА) и Рвачког савета Европе (ЦЕЛА), посетили Цено Ценов, из Бугарске, и Теодорос Хамакос, из Грчке, председник и потпредседник ЦЕЛА и чланови Бироа ФИЛА, највишег извршног тела Светске рвачке федерације.

8292_1.jpgЦенов и Хамакос су, у присуству в. д. генералног секретара Рвачког савеза Србије, Милана Јелића, извршили прву инспекцију борилишта у Хали спортова „Дудова шума“ и дела расположивих хотелско-угоститељских смештајних капацитета нашег града.

ФИЛА је, наиме, до танчина разрадила и доследно примењује строга техничка правила која се односе на прихватање и превоз учесника, организацију борилишта, смештај и исхрану такмичара, чланова делегација земаља учесница, судија и ФИЛА званичника за сва првенства ранга великог такмичења попут предстојећег Кадетског првенства Европе у рвању у олимпијским дисциплинама које ће се у Суботици одржати од 2. до 9. августа 2015. године.

Први утисци званичника светског и европског рвања су позитивни, а оцене афирмативне, пре свега са становишта верификације исправности одлуке надлежних тела рвачког спорта да се нашем граду повери организација овог великог међународног такмичења.

Цено Ценов, Теодорос Хамакос, надлежни из Рвачког савеза Србије и Рвачког клуба Спартак  посетили су и Градску кућу. Пријем је приредио Вјекослав Острогонац, члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам. Домаћинима изузетно импонује општи закључак да је сваки тренутак боравка значајних представника спортске дипломатије протекао у пријатељској и колегијалној атмосфери.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>