Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Најављене спортске игре младих

24.06.2014.

Суботица ће 24. и 25. јуна бити домаћин спортских игара младих, пројекта који има за циљ промоцију здравог начина живота и пријатељства.

8119_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт, омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, истакао је, тим поводом, да је реч о међународним спортским играма које се одржавају у три земље региона - БиХ, Хрватској и Србији.

- У нашој земљи спортске игре младих одржавају се у десет градова, а то су: Београд, Нови Сад, Ниш, Суботица, Крагујевац, Крушевац, Бор, Нови Пазар, Панчево и Вршац. Организатор спортских игара младих у нашем граду је град Суботица у сарадњи са Савезом за школски спорт. Победници по дисциплинама иду у Београд на финално такмичење које ће се одржати 27. јуна, а победници тог финалног такмичења крајем августа одлазе у Сплит, на финално регионално такмичење - рекао је Вјекослав Острогонац.

Генерални секретар Савеза за школски спорт, Радослав Свирчев, казао је да ће се такмичење одвијати у пет спортова – мали фудбал за дечаке у две категорије, такмичење у уличној кошарци у мушкој конкуренцији, између две ватре, атлетика - трка на 60 метара и мали фудбал у кавезу (кејџбол).

- Такмичења ће се одржати у два дана: мали фудбал и улична кошарка на стадиону у Првомајској улици, у уторак 24. јуна, а у среду, 25. јуна, на Тргу слободе, преостала три такмичења. У случају лошег времена, такмичење ће се одржати у сали Техничке школе 'Иван Сарић'. Такмичења на теренима у Првомајској почињу у 15 часова, а на Тргу слободе од 17 часова - рекао је Свирчев.

На ова такмичења деца могу да се пријаве индивидуално, пола сата пре почетка такмичења са неким важећим документом који ће потврдити њихово годиште. Такмичиће се деца рођена 1999. године и млађа.

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја
«Desiré»   (23.11.2019.-30.11.2019.)