Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

СОШОВ у Сомбору

14.05.2014.

После 25 година паузе, поново је заживела Спортска олимпијада школске омладине Војводине (СОШОВ). Седма по реду СОШОВ одржаће се од 16. до 18. маја 2014. године, а Севернобачки округ ће представљати 205 учесника.

8009_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт,омладину и туризам, Вјекослав Острогонац, данас је, на прес-конференцији уприличеној тим поводом у Медија-центру Градске куће, похвалио идеју Савеза за школски спорт Војводине да поново покрене ову лепу и значајну спортску манифестацију.

- И град Суботица подржава ову идеју, с обзиром на то да је спорт изузетно важан сегмент у развоју младих људи. На Спортској олимпијади школске омладине Војводине у Сомбору, Севернобачки управни округ ће представљати 205 учесника, од којих су 175 ученици такмичари из 18 основних школа. Суботицу ће представљати 160 такмичара из 15 основних школа и ја верујем да ће неки од њих успети да остваре запажене резултате - истакао је Острогонац.

Координатор у Савезу за школски спорт и педагоге физичке културе Севернобачког управног округа Радослав Свирчев је рекао да су сва такмичења која се одржавају у оквиру Савеза за школски спорт бесплатна, јер се одвијају уз подршку Града, као и савеза за школски спорт Војводине и Србије.

Он је нагласио да би било добро када би се на следећој Спортској олимпијади школске омладине Војводине такмичили и ученици средњих школа.

- Велика нам је жеља и да се за четири године СОШОВ организује у Суботици. Ми смо град који пуно улажемо у развој спорта и мислим да би били одлични домаћини, оценио је Свирчев.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>